Op med hønsene

12. maj 2008

Jeg vågnede lidt i 5 til duften af frisk brygget kaffe og lige uden for bryggersdøren bankede den mest fantastiske solopgang på. Det kan kun blive en god dag.

Da jeg havde taget et par mundfulde af kaffen som Søren havde brygget, besluttede jeg mig for, at tage i skoven. Der er nu dejligt derude så tidligt om morgenen. Fuglen synger og man kan rigtig mærke verdenen vågne op.

Klokken nærmede sig 7 og jeg kunne mærke, at min mave var ved at nærme sig det punkt, hvor den godt kunne trænge til lidt morgenmad. Jeg var sød i dag og smuttede forbi bageren og købte brød og kager. Nu er morgenmaden sat til livs og vi er alle klar til endnu en dejlig solskinsdag.




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Marianne 12. maj 2008 at 09:22

  Mens vi andre ligger der og snuer så har du landet for dig selv – godt tænkt Catarina 🙂

 • Reply Rimkogeren 12. maj 2008 at 09:39

  Helt i orden og ok for mig
  med hønsene at stå op
  Men til at gå i seng
  med hønsene siger jeg stop!

  Eller er der noget jeg har misforstået

 • Reply Catarina 12. maj 2008 at 09:56

  Marianne
  Det er nemlig lige hvad jeg har og det er deligt. 😛


  Rimkogeren
  Nope du har ikke misforstået, jeg går heller ikke i seng med hønsene, hverken på den ene eller anden måde. 😆

 • Reply Trine 12. maj 2008 at 10:23

  Meget smukke billeder. Vågnede selv før kl. 6 og gik en dejlig tur med hunden i den ene hånd og kameraet i den anden. Der er noget særligt ved de tidligere morgenture 🙂
  Rigtig god mandag til dig.

 • Reply Catarina 12. maj 2008 at 10:47

  Trine
  Mange tak for roserne. 😉

  Ja de der morgenture er dejlige o så er det jo også dejligt at kunne slå to fluer med et smæk – kameraet i den ene hånd og hunden i den anden. 😀

  Du må også have en god mandag.

 • Skriv en kommentar