Menu
Livet / Teknologi

Kursus

..i Århus d. 24/6 2008 kl. 18:00 – 20:00.
Sammen med mit nye kamera fulgte en voucher som gav adgang til et to timers kursus i brugen af det. Nu har jeg godt nok taget hen ved 600 billeder her de sidste 6 dage og kender snart alle indstillingerne, også i søvne, men det kan da ikke skade at komme af sted, om ikke andet så får jeg en udflugt ud af det. 😉

2 kommentar

 • Helle K.
  13. maj 2008 at 17:06

  TILLYKKE – det var da fuldstændig gået min næse forbi, at du havde fået sådan en kamera 😉 Det er garanteret rigtig lækkert – ikke? Jeg overvejer – nej har besluttet, at jeg skal have et nyt taskekamera en af dagene – det bliver Canon ixus – den nye med 5 x zoom.
  Jeg har ikke været så flittig til at nærlæse og kommentere i pinsen – jeg håber, at det bliver bedre, når vi er flyttet om 3 uger.
  Sådan et kursus er en god ide, så du kan lære finesserne fra starten, jeg synes stadig, at jeg opdager nye sider af mit 😉

  Reply
 • Catarina
  13. maj 2008 at 17:40

  Helle K.
  Takker, ja det er ret lækkert og det bliver også flittigt brugt. 😉

  Jeg har jo selv Canon IXUS 800 IS som taskekamera og er super glad for det.Hvis det røg sig en tur i morgen så skulle jeg også have Canon IXUS 970 IS, det var helt sikkert 😀

  Jeg håber også på det er et godt kursus. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar