Menu
Hverdagen / Teknologi

Kursus

..i Århus d. 24/6 2008 kl. 18:00 – 20:00.
Sammen med mit nye kamera fulgte en voucher som gav adgang til et to timers kursus i brugen af det. Nu har jeg godt nok taget hen ved 600 billeder her de sidste 6 dage og kender snart alle indstillingerne, også i søvne, men det kan da ikke skade at komme af sted, om ikke andet så får jeg en udflugt ud af det. 😉


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Helle K.
  13. maj 2008 at 17:06

  TILLYKKE – det var da fuldstændig gået min næse forbi, at du havde fået sådan en kamera 😉 Det er garanteret rigtig lækkert – ikke? Jeg overvejer – nej har besluttet, at jeg skal have et nyt taskekamera en af dagene – det bliver Canon ixus – den nye med 5 x zoom.
  Jeg har ikke været så flittig til at nærlæse og kommentere i pinsen – jeg håber, at det bliver bedre, når vi er flyttet om 3 uger.
  Sådan et kursus er en god ide, så du kan lære finesserne fra starten, jeg synes stadig, at jeg opdager nye sider af mit 😉

  Reply
 • Catarina
  13. maj 2008 at 17:40

  Helle K.
  Takker, ja det er ret lækkert og det bliver også flittigt brugt. 😉

  Jeg har jo selv Canon IXUS 800 IS som taskekamera og er super glad for det.Hvis det røg sig en tur i morgen så skulle jeg også have Canon IXUS 970 IS, det var helt sikkert 😀

  Jeg håber også på det er et godt kursus. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar