Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Pauserne

Sønnike har været rigtig flittig havemand, han har slået græsset nede foran. Dejligt at han synes det er sjovt at hjælpe. Jeg må dog indrømme at hvis det havde været en håndskubber, så havde han nok ikke tilbudt sin hjælp. Nu er det en motorklipper, den er både lettere og sjovere end rugbrødsmotoren, og det synes jeg faktisk også.

Pauserne, for sådan nogle skal vi også have når det er varmt, nydes med almindeligt postevand tilsat isterninger og lime. Jeg må dog indrømme at der her ud på eftermiddagen er kommet en noget kølig brise, så hvis man skal side udenfor, skal det være i læ, ellers virker det lidt koldt.

2 kommentar

 • Helle K.
  13. maj 2008 at 13:59

  Jeg har samme erfaring som du 🙂

  Reply
 • Catarina
  13. maj 2008 at 18:03

  Helle K.
  Det er super godt. 😉

  Reply

Skriv en kommentar