Inspireret

9. februar 2010

..af Per får I lige en musvit fra mig af.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 9. februar 2010 at 14:36

  Sød lille fyr.
  Jeg har faktisk også (tråden hos Per) hørt fuglene synge 🙂

 • Reply Catarina 9. februar 2010 at 14:47

  Helle K.
  Det er rigtig dejlig musik for mine øre og lyset er på vej tilbage – det hele går stille og roligt fremad. 😀

 • Skriv gerne en kommentar