Menu
Skallebølle 2004-2021

Kinddans og kys

Men regnen som i dag har drevet i store kaskader ind over matriklen, synes jeg næsten at kan se, at hvert et græsstrå, enhver busk, og hvert et træ, knejser med nakken og retter sig ud med et stort suk, som når et menneske bliver befriet for et stor åg.

Vinden, som har fulgt regnen og føles en kende hård, lader ikke til at genere havens planter, heller ikke de sarte blomster og bristefærdige knopper, den ene af mine klematisser står og har. De står blot og følger med og ind imellem ser det næste ud som om, de kinddanser med vinden selv og lystigt kysser regnen.

Jeg sidder og nyder at kikke på, at det hele ser meget mere saftigt og grønt ud end bare for et par dage siden.

Selvom vi nu, i det sidste døgn har fået 14 mm regn, så ved jeg med sikkerhed, at min have snildt kan bruge endnu mere regn og derfor kommer I ikke til at hører ét ond ord om regn i juni fra mig.

Nyd aftenen og regnens trommen mod tage og vinduer.

4 kommentar

 • Karin
  8. juni 2017 at 07:19

  Der er kommet en del regn, har ikke regnmåler, så jeg er ikke klar over hvor meget, dog kan vi godt blive enige, haverne har brug for mere, dog helst den “stille” regn, så den ikke ødelægger de mange smukke blomster rundt i diverse haver, eller stensætninger etc.
  Kunne godt undvære regn her til aften. Skal til det årlige børneløb her i området. Det er enten en 3 km eller en 400 meter. Hvilken Otto og Frida skal deltage i ved jeg ikke før omkring kl. 18.15. Så håber på tørvejr. Ved dog svigersønnen tager en 10 km. efterfølgende, og måske løber frem og tilbage til arrangementet, det er nemlig i modsatte ende af Holstebro altså ca. 7 km til og fra arrangementet, altså 14 km oveni. Men det er sådan svigersønnen er 😉
  God arbejdsdag.

  Reply
  • Catarina
   8. juni 2017 at 16:58

   Kæft, hvor er din svigersøn da bare for sej, men din datter er jo lige så sej og jeg er sikker på at med den opvækst Frida og Otto får, så bliver det lige så flittige med motionen som deres forældre. 😀
   Håber ikke I regnede helt væk og blev alt for våde.

   Reply
 • Celena
  11. juni 2017 at 13:10

  We had a lot of rain lately too! A look at the bright side: we don’t have to water the plants and the lawn 😉 AND you get beautiful flowers!
  PS: you can blame my husband. I think that he brought the rain over to CPH with him from here 😉 xox

  Reply
  • Catarina
   11. juni 2017 at 16:33

   We needed the rain so I’ll better thank your husband for bringing it to Denmark 😀

   Reply

Skriv en kommentar