Menu
Familieliv

100 års fødselsdag

I går lørdag, var vi inviteret til 100 års fødselsdag hos min ældste veninde og hendes mand. Min veninde fyldte 50 år lige efter jul og hendes mand fylder til september, så de slog begge fødselsdage sammen og holdt en dejlig fest, i deres have.

I fredags, tog jeg fra arbejde ind til dem for, at hjælpe med at dække borde og gøre klar. Det var også der, jeg så min venindes mands Storm P af en gril, som skulle bruges til, at grille et helt lam på. Og den fungerede skisme upåklageligt, og det med en enkelt motor fra deres gasgrill (som er magen til vores), selvom sådan et lam vejer 15 kg.

Da begge fødselarer i sin tid er udlærte kokke, men for længst er ophørt med at arbejde som sådanne, var der bare så meget super lækkert mad, og vi gæster blev i den grad forkælet. Så meget, at vi i dag søndag, slet ikke er sultne.

4 kommentar

 • Celena
  13. juni 2017 at 00:36

  Yum! That looks so good!

  It is a good way to turn 100 years old… when you get to share it with someone else 😉

  Reply
  • Catarina
   14. juni 2017 at 10:07

   Hi hi, yea your right Celena 😀

   Reply
 • Karin
  13. juni 2017 at 06:59

  Så skønne lækkerier der er kommet på bordet til 2 * 50 års fest = 100 års fødselsdag.
  Jeg er vild med helstegt lam/gris. Børnenes far tog ud og som grillmester tilbage i 90´erne, han gjorde det frem til et år før han sov ind. Det var også en Storm P løsning, han prøvede at låne nogle systemer der havde mere finish, men smagen ændrede sig, derfor forblev det en Storm P løsning. (Hihi)

  Reply
  • Catarina
   14. juni 2017 at 10:08

   Vi blev i den grad forkælet. 😀
   Jeg er vild med mennesker som bare kaster sig ud i diverse hjemmelavede løsninger, for ofte så fungere de jo virkelig godt og endda nogle gange bedre og i hvertfald billigere end købeløsningerne. 😀

   Reply

Skriv en kommentar