Menu
Skallebølle 2004-2021

Fra smuk blå himmel til overskyet

…men dejligt varmt og ingen vind – som i overhovedet ingen vind.

IMG_1819
~Sådan så himlen ud i morges kl. 6:30 – smuk og meget blå.

Det er sådan vejret har været her på matriklen i dag. Da jeg kom hjem fra job, var det første jeg gjorde, at åbne ud til og så lagt alle tæpper og puder ud på møblerne. Te og telefonsluder med et par veninder foregik i solen, mens aftensmaden blev nyt i et lettere skydække, som nu over 8 her helt dækkende. Men det er stadig lunt og jeg har gået og smånusset derude.

IMG_1827IMG_1822

IMG_1824

IMG_1831

Det er så dejligt med de dejlige lyse sommeraftner og jeg kan næsten ikke få nok af at være i det fri. Jeg ånder bedre, sover bedre og føler mig meget mere fuld af energi efter flere timer derude. Osse selvom det er arbejde med i det.

8 kommentar

 • Annemette
  17. juni 2013 at 23:43

  Skønt når man kan bruge dagen udendørs, man er træt på en helt anden måde 😉

  Reply
  • Catarina
   18. juni 2013 at 06:32

   Ja, kroppen bliver brugt på en god måde og søvnen kommer helt af sig selv. 🙂

   Reply
 • Susanne
  18. juni 2013 at 08:36

  Ja vejret var ganske ok i går og mon ikke vi også får dejligt vejr i dag, jeg tror det. I har en dejlig terrasse med flere sidde muligheder, det er en god ting, så man kan flytte efter behag. Jeg bliver vist også nød til at finde vores kulørte lamper frem, gad vide hvor de er… 🙂

  Reply
  • Catarina
   18. juni 2013 at 11:39

   Det ser allerede rigtig godt ud og jeg glæder mig til jeg engang kommer hjem fra spinning (det skal jeg efter job) for så skal jeg ud og nyde solen på terrassen. 🙂

   Ja, det er dejligt at vi kan flytte riúndt og det du ikke lige kan se på billedet, er at der er endnu tre steder rund om huset, men små møbleret terrasser som vi kan benytte 🙂

   Reply
 • Trine
  18. juni 2013 at 12:12

  Åhh hvor ser det lækkert ud!!!

  Og kender så meget til sommeropblomstringen…

  Reply
  • Catarina
   19. juni 2013 at 09:16

   Ja, det er som ok – lidt flere blomster og en ren plæne ville ikke gøre noget. 🙂

   Reply
 • Nola
  18. juni 2013 at 12:25

  det ser rigtig dejligt ud hos jer og med skøn megen plads. Kan godt forstå du nyder det 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. juni 2013 at 09:17

   Nola, jeg tror at nydelse må være mit mellemnavn – holder meget af at være hjemme og bare nyde livet. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar