Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

En skøn skøn sommerdag

I går følte jeg virkelig at sommeren var kommet til Danmark og de par dråber regn som meteorologerne egentlig havde sagt at vi godt kunne få ud på eftermiddagen, faldt slet ikke her. Vi var dog allerede ved at indstille os på regn, for allerede ved syv-ottetiden trak skyerne sammen hen over fyn og solen kunne slet ikke skinne igennem. Men inden der var gået mange timer, var de, skyerne, spredt for alle vinde og sommeren indtog Fyn. Et par gange i læbet af eftermiddagen trak det dog lidt sammen, men slet ikke noget der betød noget, for som med et knips med fingrene, forsvandt det lette skydække igen.

Jeg havde en aftale i Odense i går formiddags og da Søren alligevel skulle arbejde, var det med god samvittighed jeg smuttede afsted. Jeg landede herhjemme omkring frokost og var i den grad klar til at nyde resten af lørdagen. Men nu er jeg jo ikke typen der bare slænger dagen lang, så jeg kastede mig over hele husstandens sengetøj og fik det asket og hængt ud. Det tørrede på ingen tid og det passede fint med at næste maskine kunne komme på snorrende når den første var færdigtørret.

Jeg gik og smånussede og besluttede mig for, at osse græsplænen kunne få en tur, selvom den blev taget først på ugen. Det er længe siden at jeg har kunne spankulere rundt i have og slå græs, kun iført en bikinitop og et par små shorts, men det var tilfældet i går.

20130519-074657.jpg

Da jeg efter alt energiforbruget endelig kunne tage en slaper, gjordet jeg det med maner. Jeg lagde mig og tog en lille lur i det fri, ja faktisk blev det til en hel time. Da jeg slog øjnene op, passede det med at manden var færdig og vi kunne hygge os i hinandens selskab resten af dagen.

20130519-074702.jpg20130519-074708.jpg

Aftenen kom og grillen og vinen blev fundet frem. Den skønneste sommerdag blev til aften og da solen gik ned langt mod øst, og det blev for køligt at sidde udenfor, lappede vi ind. Ahh som sådan en solskins dag med masser af varme, gjorde godt for både sjæl og legeme.

Aftenen sluttede med at jeg så Danmark vinde Melodi Grand Prix – hvor manden var… ja, han var gået omkuld i det sommertørrede sengetøj. 😉

14 kommentar

 • gittesp
  19. maj 2013 at 09:40

  Ja, det var en fantastisk skøn dag i går… heller ikke her kom regnen… i dag ser det lidt gråt ud – så det er med at komme ud, inden det begynder at dryppe. God pinsedag 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. maj 2013 at 09:57

   Det er osse lidt gråt her, men det er ok, bare det ikke regner og det gør det ikke. 🙂

   God pinse til dig. 🙂

   Reply
 • Pernille
  19. maj 2013 at 10:45

  Se så er der noget ved en lørdag 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. maj 2013 at 18:08

   Det er der nemlig og heldigvis for vi sikker flere af de dage 🙂

   Reply
 • Nola
  19. maj 2013 at 11:20

  Sådan en lørdag er guld værd og giver 100 % optankning. Herligt

  Reply
  • Catarina
   19. maj 2013 at 18:09

   Den var ren balsam for sjæl og legeme. 🙂

   Reply
 • Susanne
  19. maj 2013 at 13:40

  Det lyder da lige som en eftermiddag der var til at overkomme. Vi vinkede ellers til dig da vi fløj over fyn kl. 16.30, men det må have da skyerne lukkede for os, for vi så dig ikke 🙂

  Reply
  • Catarina
   19. maj 2013 at 18:10

   Jeg kunne godt høre maskinen og tænkte nok det var jer 😉

   Velkomme hjem til Sommerdanmark.

   Reply
 • Trine
  19. maj 2013 at 14:08

  Dejligt med sådan en sommer lørdag… Men hvor er det gode vejr henne i dag???

  Reply
  • Catarina
   19. maj 2013 at 18:11

   Det kommer nok igen i morgen er jeg jeg sikker på. 🙂

   Reply
 • Mette
  19. maj 2013 at 16:44

  Det lyder som en helt perfekt lørdag, hvor der både er plads til at være social, at være praktisk og slappe af. Sådan en dag er bare skøn :-). Er lige kommet hjem fra Copenhagen Marathon, skøn stemning trods regnen. Altså var tilskuer. Fik helt lyst til at komme igang med at løbe igen.

  Reply
  • Catarina
   19. maj 2013 at 18:12

   Ja, det har løb med at gøre, altså at lysten til selv at løbe trækker i en. 🙂 Jeg regner selv med at deltage i Lillebælt halvmaraton næste år, men et helt maraton, kommer jeg nok aldrig til at løbe, gider nemlig ikke løbe i så mange timer. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. maj 2013 at 08:23

  Hvilken vidunderlig dag du fik stablet på benene. Du nåede det hele og mere til ;-)- Vejret var lige til det du foretog dig, så det kunne ikke være bedre.
  Her var vejret jo fantastisk frem til ultimo tirsdag.

  Reply
  • Catarina
   26. maj 2013 at 08:36

   Det var en af de dage jeg godt kunne ønske vi havde mange flere af her i lille DK. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar