Smuk aften

28. maj 2008

Selvom det blæser en halv pelikan og en læ-krog, ikke er nok til at kunne sidde udenfor, er det alligevel en smuk aften. Jeg glæder mig til de næste dage, der er der lovet mindre vind og mere varme, det bliver så skønt!
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Joan 28. maj 2008 at 21:46

  Jeg synes der har været tissekoldt hele dagen. Men det har jeg jo syntes hele ugen 😉 Nok bare feberen, som har gjort at jeg har frosset.

  glæder mig til, det bliver varmere de næste dage 🙂

 • Reply Catarina 29. maj 2008 at 06:09

  Joan
  Faktisk hardet været ret så køligt hele ugen jeg har nemlig også frosset lidt og jeg er ikke engang syg. 😉

 • Reply Trusru 29. maj 2008 at 08:30

  Ja, det var en totalt smuk himmel der var der i aftes.. vi betragtede den også, det var ren magi.. 🙂

  Super godt billede.. du har fået af himlen i går…

 • Reply Marianne 29. maj 2008 at 09:08

  Sikke en smuk aften – ligesom om den er ved at trække sig sammen – præcis som vi er på det tidspunkt 🙂

 • Reply Søren 29. maj 2008 at 17:21

  Også på fyn må vejret i dag være sådan, at din linse (om du vil) fanger et bedre vejr. Du tager jo netop de gode øjebliksbilleder, medens nedenstående er specielt udvalgt af fotografen selv. Du er bestemt dygtig efter min mening:)
  http://www.pbase.com/getg3/my_favorites

 • Reply Catarina 29. maj 2008 at 18:29

  Trusru
  Mange tak for rosen, men billedet tog næsten sig selv. 😉


  Marianne
  Nemlig. 🙂


  Søren
  Tusinde tak for rosen, men de billeder du der viser, er da helt fantastiske, man kan virkelig tage ved lære. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar