Menu
Livet / Skallebølle 2004-2021

Vindstille

Denne dejlige lørdag morgen, er starten med et stort krus kaffe i den en hånd og kameraet i den anden. Jeg havde lyst til at se, om jeg ikke kunne finde, et par fine spindelvæv med dug på. Jeg gad dog ikke, at tage tøj på, så jeg tog kun lige en løs sommerkjole over mig, en gammel ugeavis under armen (til at lægge mine knæ på) og mine sorte gå-let træsko på fødderne. Jeg er ikke sikker på andet end, at naboen ikke ville få hans kaffe galt i halsen, hvis han kunne kikke ind i vores have.

Der var mange fine spind i haven, men ikke nogen med duk på, så jeg kastede mig over æbletræet. Vores æbletræ har smidt en del æbler og minsandten om der ikke der mellem æblerne også er et vissent blad.

Jeg tror ikke der kommer til at gå mange uger, før end mange flere blade er gulnet og endnu flere flyver om ørene på mig. Men ikke i dag, i dag er det nemlig helt og aldeles vindstille og jeg frøs slet ikke i min lette påklædning.

Det bliver en dejlig lørdag. Hvad der skal fyldes i den, er jeg ikke helt klar over, men det bliver helt sikkert godt.

9 kommentar

 • Leif
  13. september 2008 at 08:07

  Super foto, Catarina 🙂

  Ha’ en rigtig dejlig lørdag. Husk at fylde den op med noget godt og dejligt 🙂

  Reply
 • Madame
  13. september 2008 at 08:31

  Sikke et dejligt stemningsbillede fra din lørdag morgen. Jeg må ud og kigge på mit æbletræ, Håber du får en god sensommerdag og måske et spindelvæv i kassen 🙂

  Reply
 • Catarina
  13. september 2008 at 08:41

  Leif
  Tak skal du have – jeg skal gøre mit bedste. 🙂


  Madame
  Velkommen til mit lille hjørne.
  Det er dejligt derude ved æbletræet. Jeg vil prøve om jeg kan fange et spind i morgen. Du må også have en dejlig dag og weekend.

  Reply
 • spacemermaid
  13. september 2008 at 08:46

  Sikke et dejligt indlæg. Det var lige som at gå en lille efterårstur i din have. Tak for det 🙂

  Reply
 • Catarina
  13. september 2008 at 09:13

  Spacemermaid
  Velbekomme og velkommen til siden her. 🙂

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  13. september 2008 at 09:29

  Jeg er lige så begrejstret for billedet som jeg ka læse andre er. Det er så beskrivende for dagen i dag, årstiden.
  Det skaber glæde i det lille hjem. Tak.

  Reply
 • Catarina
  13. september 2008 at 09:36

  Karin – Abildjyden
  Det er jo derhenad vi bevæger os of jeg glæder mig til at se alle farverne. 🙂

  Reply
 • Marianne
  13. september 2008 at 14:53

  Jo efteråret er begyndt at ruske – en god weekend til dig og dine 🙂

  Reply
 • Catarina
  14. september 2008 at 10:28

  Marianne
  Tak skal du have. Det er med at nyde den sidste rest varme. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar