Vindstille

Denne dejlige lørdag morgen, er starten med et stort krus kaffe i den en hånd og kameraet i den anden. Jeg havde lyst til at se, om jeg ikke kunne finde, et par fine spindelvæv med dug på. Jeg gad dog ikke, at tage tøj på, så jeg tog kun lige en løs sommerkjole over mig, en gammel ugeavis under armen (til at lægge mine knæ på) og mine sorte gå-let træsko på fødderne. Jeg er ikke sikker på andet end, at naboen ikke ville få hans kaffe galt i halsen, hvis han kunne kikke ind i vores have.

Der var mange fine spind i haven, men ikke nogen med duk på, så jeg kastede mig over æbletræet. Vores æbletræ har smidt en del æbler og minsandten om der ikke der mellem æblerne også er et vissent blad.

Jeg tror ikke der kommer til at gå mange uger, før end mange flere blade er gulnet og endnu flere flyver om ørene på mig. Men ikke i dag, i dag er det nemlig helt og aldeles vindstille og jeg frøs slet ikke i min lette påklædning.

Det bliver en dejlig lørdag. Hvad der skal fyldes i den, er jeg ikke helt klar over, men det bliver helt sikkert godt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
9 thoughts on “Vindstille”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.