Menu
Familieliv

Kan vi ikke blive enige om

Kan vi ikke blive enige om, at sådan en mandagsfridag, gør søndagen op til og selve mandagen markant bedre og ugen der følger, bliver jo som bonus også en smule kortere. Vi har i den grad nydt denne sidste helligdag i denne omgang.

Vi sånusset med forskellige ting, både inde og ude. Jeg har bl.a fået bagt en portion 5-kornsstykker, der har også været tid til en lille lur, sidste men ikke mindst, har vi også snakket masse og vores kommende sommerferie.

Nu vil jeg så småt begynde på aftensmaden for sulten er begyndt at melde sig, ingen af os var nemlig sultne til frokost.

 
 
 

6 kommentar

 • Karin
  6. juni 2017 at 07:05

  Vi kan hurtigt blive enige om en mandagsfri er lækkert, og søndagen ændres. At have en en kortere uge er jo guleroden. Dog vil jeg aldrig bytte min onsdags fridag ud med mandagsfri/fredagsfri eller kortere arbejdsdage over 5 dage.
  Nu er hverdagen skudt i gang, du er nok snart på vej til job, jeg nyder lige et krus te mere inden jeg går i gang.

  Reply
  • Catarina
   6. juni 2017 at 07:12

   Onsdags fri, vil jeg også til enhver tid foretrække, og stod det til mig, så havde jeg det også, og uden at skulle have flere timer de andre dage, men det kan så ikke lige lade sig gøre. 😉
   Jeg snupper også lige en kop mere, inden jeg trækker i traveskoene og smutter afsted.
   Du må have en dejlig dag Karin.

   Reply
 • Ingrid
  6. juni 2017 at 07:52

  Ekstra fridager er alltid kjærkomment. Vi trenger noen pustehull innimellom.

  Reply
  • Catarina
   6. juni 2017 at 17:48

   Lige præcis Ingrid. 😀

   Reply
 • Celena
  7. juni 2017 at 12:34

  I am getting the kids (and me) ready for school. I am very jealous of your nap 😉

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2017 at 18:41

   I would to if I was in your shoes 😉

   Reply

Skriv en kommentar