Menu
Familieliv

Jeg havde håbet

Der er nogen der siger at håbet er lysegrønt. Jeg har et håb om, at min græsplæne bliver mere grøn og lidt mindre lysegrøn (jeg har været ude og gøde) og jeg troede faktisk, at det var i dag at der ville ske lidt i den retning. Hele morgen, formiddagen og noget af eftermiddagen så det gragiveligt ud til, at vi endelig skulle have noget regn og mere end den lille halve times regn som vi fik i mandags. Jeg trissede i haven for, at fjeren de sidste sørgelige rester af tulipanerne. Efter rydningen, vil jeg nu nok sige at det bed, ser nu noget tomt ud, nu jeg ingen dahlia har mere. Jeg tror jeg bliver nød til at finde noget andet, at supplere de blivende planter med.

Da bedet var klaret, kom solen og grå himmel blev erstattet af en smuk blå himmel, med hvide lammeskyer.Og da det slet ikke så ud til at vi skulle have regn i dag, tog jeg chancen og hang vasketøj op, hvorefter jeg fortsatte med alle de andre bede. Nu er bedene velfriseret og alle tegn på, at der har været tulipaner i haven er nu helt og aldeles væk.

Mens jeg var ude i haven ordnede Søren begge biler, både udvendig og indvendig, så nu er jeg sikker på de begge kører meget meget bedre.

Inden jeg smuttede i haven, havde jeg flækket dej sammen til et godt madbrød, og da sulten begyndte at melde sig hos os begge (vi havde ikke spist frokost), blev det smidt på grillen. Det hævede en del mere end lige planlagt, men skidt pyt, det smagte vidunderligt.

Nu vil jeg læne mig tilbage og nyde, at vi trods alt har endnu en dejlig fridag i morgen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Aargang73
  4. juni 2017 at 22:08

  Det lyder som en dejlig dag, lidt som vores egen. Himmelen har også været lidt sjov her, det er som om de sorte skyer har ligget og luret rundt om Aalborg hele dagen, men de har dog holdt sig på afstand. Lige nu er himmelen tæt af tunge skyer men i horisonten kan vi se den ildrøde sol gå ned. Jeg tror, det bliver en smuk 2. pinsedag i morgen. Knus

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2017 at 08:24

   Det var det bestemt. Lidt sjovt som vores lille land kan have så forskelligt et vejr. Jeg har familie i KBH og derover, var der regn det meste af dage og os dig oppe nordpå det samme vejr som her midt i landet. 😀
   Jeg fornemmer allerede at dagen i dag bliver skøn, for allerede kl. 5 var der den smukkeste sol og blå himmel – jeg krydser fingre for det fortsætter.

   Reply
 • Karin
  6. juni 2017 at 07:00

  En vidunderlig søndag du / I der har haft. Og hvor er det skønt med en have der næsten trives. Græsset vil få vand de kommende dage, så skidt pyt det ikke kom pinsedag eller?
  Det er lækkert med sådan et madbrød, måske helt alene, måske til en salat, måske til kød.
  Dejligt der var endnu en fridag, så bliver søndagen lidt anderledes.

  Reply
  • Catarina
   6. juni 2017 at 07:10

   Der kommer i den grad vand de næste dage og allerede i aften skulle der komme noget. Det er bedst at der kommer lidt regn når man har gødet, med det er og det kommer nu. 😉
   Vi fik det helt alene, da det er bedst den dag det er lavet og det blev lidt større end jeg regne med – men ellers, så en salat er noget så lækker til det. 😀

   Reply
 • Celena
  7. juni 2017 at 12:32

  Sounds cosy! Nothing beats laundry that has been dried outside… except, maybe, your bread 😉 Enjoy your time off xox

  Reply
  • Catarina
   7. juni 2017 at 18:41

   Your absolutely right – love fabrict that have been dried I fresh air. 😀

   Reply

Skriv en kommentar