Snedalende tirsdag

9. februar 2010

Sneen har dale lige så stille og roligt ned siden før 7 i morges, det er ikke meget det bliver til da fnuggene er så små og der er ret lang afstan imellem den. Det gør som heller ikke så meget at det ikke kommer mere, for ærligtalt så har jeg ikke den store lyst til at gå uden for en dør i dag – jeg fryser!

Jeg har dog fået lavet lidt her ved pc’en – der er blevet strikket en uopfordret ansøgning sammen og nu er den sendt afsted. Det er nu lettere idag end for mange år siden – alt foregår online og man behøver ikke frimærker og konvolutter, for derefter at smide brevet i postkassen.

Nu blev det vist tid til lidt frokost og et stort glas mælk. 😉

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 9. februar 2010 at 14:35

  Jeg blev helst chokeret – jeg læste lidt hurtigt, at du havde strikket (noget sammen) og troede et kort øjeblik, at du havde haft gang i pindene – pyha der vågnede jeg da godt nok op 🙂

  Dejlig solsort – her har vi heldigvis ikke fået sne, jeg kan ikke rigtig overskue mere af den slags.

 • Reply Catarina 9. februar 2010 at 14:46

  Helle K.
  😆 gad godt have set dig i ansigtet 😀 Her er det også stoppet igen. Heldigvis og faktisk skinner solen en lille smule og jeg kan ane en lille stribe blå himmel. 🙂

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.