Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Formiddag i haven

Formiddagens sol skinnede ned på os, da vi tog en runde med kultivator, hakkejern og kost. Haven er blevet løbet igennem og skal sikkert løbes igennem en enkelt gang mere, inden de nye ejere overtager huset og haven den 12. april. Det er lidt sjovt at tænke på, at vi satte huset til slag den 12. januar og præcis 3 måneder efter overtages det af nye ejere. Det er gået stærkt og det er dejligt.

Det er også lidt vildt at tænke på, at der i morgen kun er 3 uger til, at vi ikke længere er husejer. Men det er mindst lige så dejligt at tænke på, at vi så er inde i Odense C. Vi er SÅ klar til at komme videre og lade andre nyde huset her.

4 kommentar

 • Jonna
  22. marts 2021 at 08:02

  Det lyder da også spændende at prøve en anden måde at bo på. Og nyt sted er altid er altid meget at glæde sig over.

  Reply
  • Catarina
   22. marts 2021 at 18:29

   Hej Jonna
   Set er skal ikke nyt for os at bo i lejlighed, det gjorde vi også de første 4 år vi var sammen. Men nu glæder vi os til en anden tilværelse, hvor kun manden og jeg skal nyde det kommende otium. 😀

   Reply
 • Karin
  17. april 2021 at 09:49

  Min “gamle” kommentar fik jeg ikke gemt, den var skrevet efter backup

  Mener at huske det var noget med hvor pragtfuld det er for de nye ejere, når haven er i orden. Og ja, mener også jeg fik formuleret et par ord om, du og Søren ønsker at aflevere som i selv gerne vil modtage.

  Da jeg i august 2020 afleverede min 3 år gamle Aygo, fik jeg en melding om det kun var kilometerstanden og stelnummer der fortalte at bilen var 3 år, ellers lignede den en “ny” bil. Det var sjældent de fik en bil så fin i stand med samme alder og kilometerstand. Men den så da sådan ud for det meste, selvfølgelig var der små fødder lidt forkerte steder, og turen på motorvejen på små 100 kilometer daglig er da også synlig, men med en tur i vaskehal, en rengøring indvendig samt støvsugning, så er det jo muligt at drage omsorg. Sådan er det også med min nye Ford Fiesta.

  Hvis vi værner om vore ting har det længere holdbarhed.

  Reply
  • Catarina
   29. april 2021 at 18:54

   Jeg tror man kommer langt med at passe på sine ting og dermed få meget pengene igen. Det viser at jo også at man kan passe på andres ting, når man passer på sine egne 😀 Flot at du har holdt din bil så flot, men de mange km som du jo trods alt kører hverdag, det er der ikke mange der kan 😀 Og almindelig brugsspor, kan jo heller ikke undgås 😀

   Reply

Skriv en kommentar