Menu
Hverdagslivet

Når en opringning får følger

I dag fik min far en opringning fra Odense Kommune. De ville hører om han havde brug for hjælp til at booke tid til vaccinationen som de kunne se han var indkaldt til. Kan kunne så fortælle at han havde fået booket tid, men at han synes det var lidt langt væk han skulle, for at blive vaccineret.

Hvis du ikke fik læst indlægget om det, kan du læse det her nedenfor.

Tilbage til damen fra Odense Kommune….. ja, hun kunne godt se, at det var lidt langt for min far og det var så det. De afsluttede samtalen.
Ca. 10 min. efter ringer den søde dame fra kommunen igen og fortæller, at hun har skaffet min far de 2 tider i Odense, hvis han lover, at han med det samme at annullere tiderne i Hedensted. Det lovede han selvfølgelig.
Den første vaccine skal han allerede have på onsdag og det 2. stik den 23. april.

Jeg må sige, at vi er meget glade for den opringning og ikke mindst den super gode service som Odense kommune her levere. Damen fra kommunen havde jo ikke behøver at skaffe de tider, men gjordet det alligevel.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

4

3 Kommentar

 • Kirsten / Helt ude Vestpå
  22. marts 2021 at 22:59

  Hvor skønt for ham, og dejligt men en positiv historie om, hvor hjælpsom og seviceminded damen fra kommunen var. Det er jo desværre oftest de negative historier man hører,

  Kh.
  Kirsten

  SVAR
  • Catarina
   26. marts 2021 at 05:40

   Ja, det var SÅ dejligt at han ikke skal fragtes til Jylland. Ja, de positive historier skal også fortælles og denne er klart en af de rigtig gode. 😀

   SVAR
 • Karin
  11. april 2021 at 08:09

  Dejligt at bemærke der bliver taget hånd om de “ældre” borgere, de får en håndsrækning, og bliver lyttet til, og skønt med solstrålehistorierne.

  En “klog” person har fortalt mig at der skal 10 gode fortællinger til at tryne 1 dårlig. Desværre glemmer jeg disse vise ord, når jeg overlever noget uretfærdigt

  SVAR

Skriv en kommentar