Menu
Hos os

Flytning med forhindringer

Her gik vi og troede at alt var klar til flytningen i næste uge, men i går kom der pludselig en mail.

Ordlyden på mailen var ca. således:

Hej Catarina og Søren

Vi har desværre konstateret en vandskade i jeres kommende lejlighed, hvilket betyder den ikke bliver klar til indflytning….

What…. den måtte vi lige synke. Derefter kom hjernen ellers på overarbejde og vi vendte og drejede vores muligheder osv. Vi fik skrevet tilbage og kom med en muligheder som vi synes vi ville kunne leve med. I dag kom der svar. Vi få lov til at flytte midlertidig ind i en lejlighed præcis magen til vores kommende lejlighed, bare spejlvendt og endda næsten som nabo til den. Ååå hvor det lettede. Vi vil få nærmere besked på hvornår vores lejlighed er klar, men lige nu ved de ikke noget, da de afventer besked fra dem der skal besigtige vandskaden, for at få afklaret hvor længe der går inden den er klar. Hvilken slags vandskade ved vi endnu ikke, men det får vi nok at vide på et tidspunkt.

Nu kan vi komme videre og selvom det skisma da er træls at skulle flytte 2 gange, så skal vi da i det mindste ikke “placeres” et helt andet sted i byen. Dejligt!


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

4

6 Kommentar

 • Kirsten / Helt ude Vestpå
  25. marts 2021 at 23:52

  Ejjj… hvor ærgerligt med den vandskade. Det er dog trods alt positivt, at I kan få lov til at bruge en anden lejlighed indtil jeres egen er klar, selvom det giver noget ekstra bøvl.

  God arbejdslyst med flytningen, når I når så langt.

  Kh.
  Kirsten

  SVAR
  • Catarina
   26. marts 2021 at 05:42

   Ja det var lige en streg i regningen, men det var dejligt der fanges en super giv midlertidig løsning og det er godt at vi ikke var kommet på plads og så skulle rykke ud. 😀

   SVAR
 • Venterpaavinblog
  10. april 2021 at 08:11

  Sikke noget! Godt, der forfandtes en løsning – man når jo lige og gå i panik 😁
  God flyttelyst.

  SVAR
  • Catarina
   10. april 2021 at 20:53

   Ja, det var lidt træls, men ja … heldigvis var der en løsning og allerede på fredag er lejligheden klar 😀

   SVAR
 • […] Kl. 12:35 bakkede de ned af vænget og da først flyttebilen var på plads, gik det i et tjept tempo. Vi havde sørget for at alt var samlet i entre, køkken-alrum og stuen, og sådan at de fik flyttekasserne ind i vognen først. Da de så de 3 rum og alt hvad vi havde gjort klar – skruet benene af de forskellige møbler, taget sæderne og hynder af stole og lagt i poser, samt skrevet på alle flyttekasserne – udbrød de at vi virkelig stod til den store flyttemandsmedalje. Da vi kunne se at de var de ikke manglede ret meget, satte jeg mig i den lille bil og kørte ind og fik låst op i vores midlertidige lejlighed. […]

  SVAR
 • Karin
  11. april 2021 at 08:19

  Så meget øv. Havde læst overskriften på dit indlæg, fik bare ikke læst færdig. Derfor lidt larmende tavshed herfra.
  Krydser fingre for det ikke er så længe i skal have midlertidig adresse, samtidig er det jo godt det blev konstateret før i flyttede ind.
  Nu har du/I fået jer indrettet, trods spejlvending, når det skal flyttes igen, bliver det hurtigere at placere.

  SVAR

Skriv en kommentar