Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Flytning med forhindringer

Her gik vi og troede at alt var klar til flytningen i næste uge, men i går kom der pludselig en mail.

Ordlyden på mailen var ca. således:

Hej Catarina og Søren

Vi har desværre konstateret en vandskade i jeres kommende lejlighed, hvilket betyder den ikke bliver klar til indflytning….

What…. den måtte vi lige synke. Derefter kom hjernen ellers på overarbejde og vi vendte og drejede vores muligheder osv. Vi fik skrevet tilbage og kom med en muligheder som vi synes vi ville kunne leve med. I dag kom der svar. Vi få lov til at flytte midlertidig ind i en lejlighed præcis magen til vores kommende lejlighed, bare spejlvendt og endda næsten som nabo til den. Ååå hvor det lettede. Vi vil få nærmere besked på hvornår vores lejlighed er klar, men lige nu ved de ikke noget, da de afventer besked fra dem der skal besigtige vandskaden, for at få afklaret hvor længe der går inden den er klar. Hvilken slags vandskade ved vi endnu ikke, men det får vi nok at vide på et tidspunkt.

Nu kan vi komme videre og selvom det skisma da er træls at skulle flytte 2 gange, så skal vi da i det mindste ikke “placeres” et helt andet sted i byen. Dejligt!

4 kommentar

 • Kirsten / Helt ude Vestpå
  25. marts 2021 at 23:52

  Ejjj… hvor ærgerligt med den vandskade. Det er dog trods alt positivt, at I kan få lov til at bruge en anden lejlighed indtil jeres egen er klar, selvom det giver noget ekstra bøvl.

  God arbejdslyst med flytningen, når I når så langt.

  Kh.
  Kirsten

  Reply
  • Catarina
   26. marts 2021 at 05:42

   Ja det var lige en streg i regningen, men det var dejligt der fanges en super giv midlertidig løsning og det er godt at vi ikke var kommet på plads og så skulle rykke ud. 😀

   Reply
 • Karin
  17. april 2021 at 09:53

  Min “gamle” kommentar fik jeg ikke gemt, den var skrevet efter backup

  Nu er vi langt videre, og i dag er i ved at indrette lejligheden med vandskaden. Godt der blev fundet en løsning.

  Reply
  • Catarina
   29. april 2021 at 18:56

   Ja, det var en fin løsning og det betød jo også at vi hurtigt kunne komme på plads i den rigtige lejlighed 😀

   Reply

Skriv en kommentar