Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Fiks og færdig

Den oprigtige plan for vores flytningen var, at vi ville bruge påsken til at få pakket ud og komme rigtig på plads i lejligheden, den efterfølgende weekend skulle så bruges på rengøring af huset. Men da vi nu skulle være i denne lejlighed midlertidig besluttede vi, kun at pakke det mest nødvendige ud og vente med resten til vi kommer ind i vores egen lejlighed.

Det gav lige pludselig en del luft i kalenderen, så allerede langfredag, pakkede vi rengøringsmidler, klude og støvsugeren i vores bil og kørt til Skallebølle, for at gøre rent og få afrimet begge fryser og køleskabet.

Alt blev klaret og vi kan nu sige, at de nye ejer overtager et hus der er mere rent, end da vi overtog det fra den tidligere ejer i 2004.

Byliv og vin

Resten af påsken blev brugt på, at hygge og nusse rundt, samt af et enkelt besøg af vores rejseveninde, som kom cyklende til lidt vin. Det er en af fornøjelserne ved at bo i byen, at mange af dem vi kender, kan gå, eller cykle ind til os. Og vi kan selvfølgelig det samme til dem. Så fedt!

Mandag gik jeg (ja gik… det er altså fedt at kunne gøre) op i byen og fik en covid-19 test inden arbejdsugen igen startede og som alle de mange andre gange, var denne test heldigvis også negativ. Det var skønt, bare at kunne gå derop og i det hele taget, så nyder vi at være i byen med kort afstand til alt.

2 kommentar

 • Karin
  17. april 2021 at 06:12

  Og her var den “gamle” kommentar fra mig til dette indlæg

  Når planer bliver ændret, giver det andre muligheder, eller hvordan det nu formuleres.
  Det at bo i centrum giver så mange goder. Og dem der kommer udefra har den offentlige trafik lige om hjørnet.
  Vi har 2 teststeder, kviktestcenter er kommet til at ligge ved skolerne, eller også kaldet Trekantsområdet.
PCR test centeret ligger ved Idrætscenter Vest, ikke langtfra hvor jeg bor. Altså i udkanten af byen, Nordvest som der står på skiltene på Motorvejen.
  Det bliver så spændende næste weekend, hvor flyttekasserne kan tømmes.

  Reply
  • Catarina
   29. april 2021 at 18:52

   Du ha helt ret, at bo i centrum giver nogle andre muligheder end at bo på landet og vi elsker allerede at vi kan gå eller cykle til det hele. 😀 Jeg er dog også blevet testet i Vissenbjerg, fra jeg kan smutte midt på formiddag hvor der ikke er så lang kø. 😀 Dejligt at du heller ikke har så langt til dine teststeder. Det gør det hele noget lettere når man skal testes nogle gange om ugen 😀

   Reply

Skriv en kommentar