Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

Ja påsken blev også nydt

For halvanden uge siden stod påsken for døren og dermed var det også tiden til at flytte fra huset. Vi have bestilt 3×34 til at flytte for os, da vi have gode erfaringer med dem da vi for 17 år siden flyttede ind i huset i Skallebølle.

Kl. 12:35 bakkede de ned af vænget og da først flyttebilen var på plads, gik det i et tjept tempo. Vi havde sørget for at alt var samlet i entre, køkken-alrum og stuen, og sådan at de fik flyttekasserne ind i vognen først. Da de så de 3 rum og alt hvad vi havde gjort klar – skruet benene af de forskellige møbler, taget sæderne og hynder af stole og lagt i poser, samt skrevet på alle flyttekasserne – udbrød de at vi virkelig stod til den store flyttemandsmedalje. Da vi kunne se at de var de ikke manglede ret meget, satte jeg mig i den lille bil og kørte ind og fik låst op i vores midlertidige lejlighed.

Tjuhej hvor det gik

Ikke længe efter jeg var ankommet til lejligheden ankom flyttebilen også. Men ikke nok med at flyttebilen ankom, det gjorde endnu en flyttebil som satte endnu to flyttemænd af. De skulle hjælpe med at flytte ind, så nu var der i alt 5 stærke og effektive flyttemænd til at slæbe op på 1. og 2. sal (lejligheden er i 2 plan). Grunden til at der 2 mænd mere, var at de faktisk havde endnu en flytning efter afslutningen på vores. Undervejs blev den dog annuleret og flyttemændene kunne gå glad på påskeferie efter i alt 2 1/2 times arbejde hos os. Jeg nåede ikke at få billeder af selv indflytningen, da alt gik så stærkt jeg skulle dirigere med 5 mænd i fuld firspring.

Det er altså imponerende

Jeg er vildt imponeret over at sådan en flytning ikke tager længere tid og tillige gjort så professionelt og med masser af smil og jokes undervejs. Som sagt har vi brugt 3×34 før og de kan kun få vores varmeste anbefalinger med. Alle møbler blev pakket ind i flyttetæpper og alt spændt fast så intet flyttede sig under transporten.

Hvad kostede det så?

Ja, faktisk så blev det heller ikke denne gang dyrt. Og med alle de trapper de forcerede, både i Skallebølle og her i Odense, så er de penge givet godt ud. I alt inc. moms 5.250,- danske kroner. Det kan vist ikke gøres billigere.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Anonym
  12. april 2021 at 18:30

  DET var billigt… hvad gjorde i, kontaktede i 3g34
  Og fik et tilbud ell. Hvordan
  Spørger da vi har en ny lejlighed d 1/6-2022

  Reply
  • Catarina
   12. april 2021 at 18:39

   Vi bestilet bare en stor bil inden på deres hjemmesiden og det var alt. Vi ville ikke have et tilbud, da vi vidste at de var rimelige i pris, da vi havde brugt dem før 😀

   Reply
 • Karin
  17. april 2021 at 06:08

  Jeg kopier lige den kommentar der blev skrevet før dit indlæg “blev væk”

  “Så dejligt i nu er landet i Odense C, og glæden er nok endnu større, når weekenden i uge 15 er overstået. Er lige lidt nysgerrig, skal der flyttefolk til denne flytning, eller klarer i det selv?
  Jeg er vildt overrasket over prisen. Min yngste skulle give mere, for meget mindre, det var en lille flyttebil, med kun meget få møbler, først ville han have kr. 6000- sort, men det ville min datter ikke gå med til. Stor diskussion, det var noget med vaskemaskine og tørretumbler der var brydningspunktet. Heldigvis fandt min datter noget mailkorrespondance, hvor hun havde listet hvor meget der skulle flyttes. og prisen blev så kr. 5000,- incl. moms, selvom tilbuddet lød på kr. 3750,-, han havde glemt at skrive eksl. moms på tilbuddet, han mente det burde min datter da vide. Det var sure 25% min datter valgte at sluge, for kr. 6000,- sort var jo helt hen i vejret. Skynder mig at sige, det var en lokal flyttemand – der nu står i badstanding hos os, og ja, ikke nær så slem som nogle af de flyttefirmaer Kontant fik støvet op.
  Derfor vælger jeg at notere denne positive fortælling om 3×34.
  Får i så nøglen fredag den 16/4-2021?
  God søndag.”

  Reply
  • Catarina
   29. april 2021 at 18:50

   Dejligt at du havde gemt din kommentar da jeg nu ikke var helt skarp, da jeg pillede i maskinhuset 😉
   Det er så skøt at vi er her nu og ja, prisen på flytningen har altid været rimelig og pålidelig med 3×34. Vildt som di datter var ved at blive snydt, eller hun blev jo faktisk snydt. Jeg har et par enkelte firmaer som min familie altid har brugt til flytning, og det er også dem jeg ville kontakte hvis ikke 3×34 havde kunne klare flytningen i denne omgang. Men det blev heldigvis ikke nødvendigt 😀
   Som du allerede ved, så fik vi nøglerne den 16 og flyttede også ind i den rigtige lejlighed den dag.

   Reply

Skriv en kommentar