Menu
Familieliv / Skallebølle 2004-2021

12. april 2021

Da vi havde solgt huset, kunne vi godt se, at vi nok ville være helt og aldeles færdige i Skallebølle, tidligere end 1. maj, som er overtagelsesdatoen. Derfor vi kontakt til den nye ejer og ejendomsmægleren for at hører, om de nye ejere havde lyst til at overtage huset før 1. maj. Det havde de selfølgelig. Hvem vil ikke ha’ det? Der er så et par ting der skal være på plads, før sådan noget kan arrangeres. Hvis det havde drejet sig om et par dage, ville vores husforsikring havde gået med til, at de nye overtog og kørt videre på vores forsikring i de par dage, men da det ikke kun drejer sig om et par dage, men mere et par uger, ja så skal de nye ejers forsinger overtage. Alle klappede.

Stævnemøde

Gave til os fra de nye ejere

Ejendomsmægleren havde sat os alle stævne i Skallebølle i dag den 12. april kl. 12:00, hvor overdragelsen skulle finde sted. Jeg kører fra kontoret kl. 11:30 og mødtes med Søren i huset. Lidt i 12 trillede de nye ejer ind og vi begynd med at kikke på de forskellige ting de har fået med i købet. Præcis kl 12 ankom ejendomsmægleren og vi gik i gang med det praktiske.

Der skulle aflæses el, gas og vand og alle parte skulle skrive under på aflæsningspapirerne, hvorefter ejendomsmægleren så tager sig at alt det praktiske, men indberetning osv. Dejligt. En lille times tid og en masse snak senere, sagde Søren og jeg et endeligt farvel til Skallebølle og godt vind fremover til de nye ejere.
Den juridiske overtagelse – skødet ect.- er den 1. maj, men fra nu af, har vi ikke mere med huset at gøre mere.

Var det et vemodige farvel?

Nu spørger du sikkert om vi ikke var lidt vemodige… til det kan jeg svare, at det var vi ikke. Vi er bare så glade for, at de nye ejere er SÅ lykkelige for deres nye hus og at de glæder sig til at flytte ind. Vi er til gengæld SÅ glade for at være i Odense og til at vi på fredag endelig kan komme i vores egen lejlighed.

Datoen i dag den 12. april, er faktisk lidt sjov, for i dag er det præcis 3 måneder siden huset kom på markedet. Så det salg har gået stærkt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Helle Klitgaard
  14. april 2021 at 16:25

  Tillykke med det hurtige salg.

  Jeg elsker at flytte, at skulle bo et nyt sted. Jeg plejer at få abstinenser, når der er gået 7 år – og nu har vi boet her i 13 år, så vi må snart videre. 🙂

  Reply
  • Catarina
   14. april 2021 at 21:37

   Uha ja, så er det vist ved at være tiden 😂Jeg regner nu ikke med at jeg skal flytte mere de første mange mange mange år, når vi nu flytter i vores egen lejlighed på fredag. 😀

   Reply
 • Karin
  17. april 2021 at 10:16

  Jeg kan godt forstå det er dejligt at få sat punktum tiden i Skallebølle, og da beslutningen om at sætte til salg er det mentale jo på vej væk. Minderne for tiden i Skallebølle, vil være der, nu er det Centrum i Odense der er placeringen.
  Det er dejligt der ikke lige er en have der skal tages hånd om, nu hvor flyttekasserne kan blive pakket ud. God fornøjelse med at få placeret, og finde helt på plads.

  Reply
  • Catarina
   29. april 2021 at 19:55

   Ja, degt var dejligt at få det afsluttet og i aften kl 24, er det helet og aldeles slut. Så SKØNT 😀
   Vi er godt på plads på nær at få billeder op, men det går vi lige og ser på, hvor de skal hænge.

   Reply
 • Celena
  17. april 2021 at 15:38

  Tillykke! It must be so nice to give your home over to lovely people… especially if they brought wine for you 😉 Can’t wait to hear about your new adventures. Sending you all hugs! xox

  Reply
  • Catarina
   29. april 2021 at 20:00

   Tak Celena, we rely enjoy being her and the flat/arpbartment is som lovely and cosy 😀 I will post some from our flat, when I get to it 😀

   Reply

Skriv en kommentar