Menu
På tur

Røsnæs

Da vores venner, nærmest har naturområdet Røsnæs i deres baghave, var det naturligt at vi også skulle på en god vanretur derind. En taske blev pakket og hunden, en dejlig labrador ved navn Lucky røg ind bag i stationcaren og så kørte vi eller en 5-10 minutter ind til en parkeringsplads på Røsnæs.

Røsnæs er en halvø der ligger mellem Kalundborg Fjord og Sejerøbugten på Nordvestsjælland. Spidsen af halvøen, med Røsnæs Fyr er Sjællands vestligste punkt. Syd for Røsnæs går fjorden ind til Kalundborg, fjord afgrænses mod syd af Asnæs, en anden landtange.

Det er et fantastisk naturområde og fra toppen af bakkerne kan man se både Sejerø og Samsø og i helt klart vejr, kan man også se, den store kran på Lindø og Storebæltsbroen. Jeg kunne snildt have brugt timer på at gå rundt derinde, men sulten begyndte at mælde sig.

Frokostensom var en dejlig frokostanretning, blev indtaget på den charmerende restaurant Edderfuglen, hvor hønsene gik frit rundt udenfor.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar