Ahh det var godt

20. maj 2008

Efter at have tilbragt det meste af dagen inden for, trængte jeg i den grad til at komme ud hvor der er højt til himmelen. Da jeg ikke gad bevæge mig ret langt for at finde den høje himmel, blev haven min redning.

Der er ikke ret meget derude, efter der har været store maskiner på besøg. Men spireaerne står og blomstre noget så yndigt, og den har overtaget blomstringen efter at æbletræet nu er afblomstret.

Jeg kom også forbi den ret så forsømte og lettere forhutlede stikkelsbærbusk, nede for enden af haven og minsandten om den ikke allerede bæger frugter. Jeg smagte én men den var så sur, at jeg ikke behøvede en ansigtsløftning i nogle sekunder efter indtagelsen.

Nu er jeg trukket indenfor for kulden begyndte at krybe op af mine ben, og nu sider jeg og nyder syrenerne som står i en vase her på bordet foran mig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Marianne 20. maj 2008 at 21:39

  Imorgen skal jeg på syren jagt i området – det er sikkert og vist – sikke nogle skønne billeder af en maj du har fanget Catarina…

 • Reply Catarina 21. maj 2008 at 06:16

  Marianne
  Ja det bliver di nød til og hvis du finder et lille skud neden under så kan du tage det med hjem og plante det. 😉

 • Reply Helle K. 21. maj 2008 at 07:37

  Jeg har også en stikkelsbærbusk ovre i haven, jeg vil da huske, at tage et bær – så jeg kan blive strammet lidt op 😉

 • Reply margrethe 21. maj 2008 at 07:45

  Hehe, miljøvenlig ansigtsløftning, det er jo ikke så ring’ endda.
  Dejlige billeder – mine syrener blomstrer også og dufter helt formidabelt.

 • Reply Catarina 21. maj 2008 at 17:13

  Helle K.
  Det er bare pokkers at det ikke holder så længe ad gangen. 😆


  Margrethe
  Syrener er bare skønne. 😉

 • Skriv gerne en kommentar