½ dag

5. juni 2008

I dag er kun en halv arbejdsdag, så det er vist lige til at klare. Selvom vi har pokkers travlt på jobbet for tiden, så er jeg ude af vagten præcis kl. 12, jeg har nemlig endnu en stol som ventre på at blive samlet.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Mette 5. juni 2008 at 13:04

  Én stol var nok til mig… samlingen af den var lige ved at tage pippet fra mig. Skuer og huller passede bare ikke sammen og de løse gevind der var montert faldt af! ARGH!!! Eller også mangler jeg bare en Handy-mand i huset.

 • Reply Catarina 5. juni 2008 at 16:10

  Mette
  Velkommen til siden her.

  Jeg havde ikke de store problemer, jeg brugte Søren til at holde ryglænet da det skulle skrues fast, der var dog ikke noget som faldt af. Hvis jeg ikke havde brugt den ekstra hånd, havde jeg nok også haft det som dig. 😉

 • Skriv en kommentar