Menu
Livet

½ dag

I dag er kun en halv arbejdsdag, så det er vist lige til at klare. Selvom vi har pokkers travlt på jobbet for tiden, så er jeg ude af vagten præcis kl. 12, jeg har nemlig endnu en stol som ventre på at blive samlet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Mette
  5. juni 2008 at 13:04

  Én stol var nok til mig… samlingen af den var lige ved at tage pippet fra mig. Skuer og huller passede bare ikke sammen og de løse gevind der var montert faldt af! ARGH!!! Eller også mangler jeg bare en Handy-mand i huset.

  Reply
 • Catarina
  5. juni 2008 at 16:10

  Mette
  Velkommen til siden her.

  Jeg havde ikke de store problemer, jeg brugte Søren til at holde ryglænet da det skulle skrues fast, der var dog ikke noget som faldt af. Hvis jeg ikke havde brugt den ekstra hånd, havde jeg nok også haft det som dig. 😉

  Reply

Skriv en kommentar