Menu
Livet

Reklame

Så lige en reklame hvor man kan besøge Holmegaard glasværk og lave sin egen slikskål eller noget andet. Der vil jeg altså over, (selvom det vist nok kun er for børn) ikke at jeg skal lave en slikskål, eller og dog, men jeg har altid haft en drøm om at få lov til at puste glas. Mon ikke jeg for lov at pust selvom jeg er voksen?

8 kommentar

 • Louise
  9. juni 2008 at 18:45

  Gad mon vide om man også kan det i sommerferien. – Går og pønser lidt på at besøge “Holmegaard” når vi nu alligevel er på Sjælland 🙂 (Til daglig bor vi blot i det “vilde” vest – med lidt god vilje er der jo hestekræfter i biler :))

  Reply
 • Catarina
  9. juni 2008 at 19:07

  Louise
  Et par hestekræfter skal der til for at forcere Fyn og man tager jo ikke bare sådan lige til Sjælland. 🙂

  Du kan se åbningstiderne her.

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  9. juni 2008 at 21:04

  ork jo man kan godt få lov til at prøve som voksen også 🙂 jeg dekorerede glas sidste sommer….Holmegårds glasbutik er også et besøg værd, og deres udstilling af glas…og så skulle der vist være kommet et ølleri, nej det hedder det jo ikke men der laves vist også øl.
  Og så vil jeg da lige reklamere for Sorø by, Sorø Akademihave og Emil is…sidstnævnte er en super chokolade og isbutik….og det er da vist lige på vejen ( prøv at google emil is, så ser I hans hjemmeside ) og en sejltur på SOrø sø??? Sorø Camping ( med hytter) ligger rigtig dejligt 🙂

  Reply
 • Catarina
  10. juni 2008 at 18:50

  Anne, Mandagspigen
  Jeg kan forstå at næste gang vi skal til Sjælland, så bliver vi nød til at gøre holdt i Sorø for få en enkelt is og hvis vil skulle blive for trætte efter den, så kan vi smutte ind på campingpladsen.

  JEg tror det bliver sådan. 😆

  Reply
 • Perle
  10. juni 2008 at 19:52

  Vores piger skal på ferie hos farmor og farfar i uge 29 og der har de netop talt om, at besøge Holmegaard. Især yngste glæder sig til den dag 🙂

  Lyder altså også sjovt/interessant.

  Reply
 • Catarina
  10. juni 2008 at 20:30

  Perle
  Øjj det lyder rigtig hyggeligt, kan man ligge billet ind…. 🙂

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  10. juni 2008 at 21:53

  så giver jeg kaffen 🙂

  Reply
 • Catarina
  11. juni 2008 at 06:49

  Anne, Mandagspigen
  Det er en aftale. 😉

  Reply

Skriv en kommentar