Isabella

12. juni 2008

Hvis jeg når at komme hjem inden 17 så ligger der en pakke og venter på posthuset. Nøj hvor jeg glæder mig til at se alle de knolde.

isabella
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 12. juni 2008 at 08:07

    God og dejlig dag til dig – knold 😉

  • Reply Catarina 12. juni 2008 at 19:37

    Helle K.
    😆 lige over. 😉

  • Skriv en kommentar