Droppede ud

20. juni 2008

Efter at have siddet en time i undervisningslokalet, måtte jeg sige til underviseren, at jeg gik og først kom næste fredag. Vi startede næsten ned hos Adam og Eva og det er ikke lige hvad jeg har brug for som superbruger. Hvis jeg havde vist at der ville være novicer med, havde jeg ikke tilmeldt mig, for det er ikke på det niveau jeg befinder mig.

Jeg glæder mig til at se hvor vi befinder os på næste fredag.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Perle 20. juni 2008 at 11:56

  Er også bedre end at sidde og spilde sin tid :o)

 • Reply Gitte 20. juni 2008 at 15:01

  Er slet ikke overrasket over at du droppede ud – du er jo et geni på det område, og så er det jo spild af dyrebar tid. God weekend 🙂

 • Reply Marianne 20. juni 2008 at 15:01

  Godt du tog en beslutning, men tog du så tilbage til jobbet eller???

 • Reply Catarina 20. juni 2008 at 15:55

  Perle
  Det var også det jeg tænkte. 😉


  Gitte
  Nu bruger du altså for store ord, selvom du kender mig IRL. 😀


  Marianne
  Selvfølgelig gik jeg tilbage på mind pind, andet kunne ikke falde mig ind, og jeg har også rigeligt andet at lave. 😉

 • Skriv gerne en kommentar