Menu
Livet

Kursus

Jeg er superbruger i PowerPoint og Excel, ikke at jeg nogensinde har været på kursus som sådan i de to programmer, men det har faldet mig ret let at bruge dem. Jeg er en enkelt gang blevet sendt på udvidet Excel kursus i Århus, men der var ikke nogen viden, at hente der og lægeren sagde lige ud, at han ikke havde nogle kurser for mig. Siden har jeg ikke ønsket at komme på kursus, da jeg har kunnet det jeg skulle.

Nu har vi, i firmaet, fået den nye udgave af Office, altså den der hedder 2007, og den ser markant anderledes ud end de foregående udgaver og derfor mente min chef, at jeg nu havde brug for et kursus, i den nye udgave af PowerPoint. Så i dag og på næste fredag er jeg på kursus, men det foregår heldigvis i virksomheden, så jeg skal ikke kører så langt.

11 kommentar

 • Marianne
  20. juni 2008 at 08:00

  Spændende hvad nyt du kommer hjem med 🙂

  Reply
 • Perle
  20. juni 2008 at 08:51

  God fornøjelse, håber det byder på mere viden :o)

  Rigtig god weekend.

  Reply
 • Simon
  20. juni 2008 at 08:58

  Det er helt sikkert en god idé. 2007 er markant anderledes. Undtagen Outlook. Men meget bedre, når man kommer ind i rutinen.

  God fornøjelse!

  Reply
 • Helle K.
  20. juni 2008 at 09:14

  Dejligt at lære og blive klogere – det elsker jeg 🙂

  Reply
 • Catarina
  20. juni 2008 at 11:45

  Marianne
  Det var desværre ikke det helt vilde. 😉


  Jeg havde også håbet, men det blev ikke denne gang. 🙂


  Simon
  Jeg havde glædet mig, men det kan være jeg skal se mig om efter et eksternt kursus. 😉


  Helle K.
  Ja det re jeg også ret vild med. 😀

  Reply
 • Christian Kjær
  9. august 2008 at 13:54

  Hej

  Det var da ærgeligt du heller ikke denne gang fik så meget ud af dit kursus. Der er ellers som Simon siger meget nyt i programmerne. Modsat Simon, så mener jeg der er rigtigt mange spændende nyheder i Outlook 2007 – det er blevet meget nemmere at arbejde med de store mængder informationer der kommer – samt styre de aktiviteter man har.

  Det lyder til du skal have et kursus kun for dig, så du kan få præcis det viden du har brug for…

  Reply
 • Catarina
  10. august 2008 at 06:59

  Christrian
  Velkommen til 🙂

  Jeg behøver som ikke et kursus kun til mig. Men et kursus for superbruger om flere af mine kollegaer har efterspurgt. 🙂

  Men når underviseren får at vide at det er superbruger med på kurset, synes jeg ikke at det er nødvendigt at starte helt dernede hvor man får at vide hvordan en slide og hvordan man så tilføjer endnu én. Så synes jeg jeg spilder min tid og min arbejdsgivers penge.

  Reply
 • Christian Kjær
  10. august 2008 at 10:22

  Hej

  Ja det er jo ikke ligefrem den bedste måde at starte et kursus på. Det er selvfølgelig svært for mig at vurdere, men som underviser ved jeg også at det kan være svært, hvis holdet er for blandet. Dog tror jeg du har helt ret i din anskuelse af at et målrettet kursus for dig og dine kollegaer, hvor man lige springer de indledende knæbøjninger over det kunne være på sin plads 🙂

  Der er desværre alt for mange virksomheder der idag starter med at ville spare lidt småpenge ved at sende deres medarbejdere på et “standard kursus” istedet for et målrettet kursus. I sidste ende der spares der en masse penge på det målrettet kursus.

  Kom med lidt punkter til hvad det er du præcist mener du og dine kollegaer har behov for – så skal jeg gerne prøve at hjælpe.

  Reply
 • Catarina
  10. august 2008 at 14:10

  Christian
  Mange tak for tilbudet, men lige nu er det hele sat lidt i bero, da mange af os, har ret travlt med udstillinger og andre kurser. Samtidig er man gået igang med at, oplære/opdatere alle medarbejder i Axapta.

  Reply
 • Christian Kjær
  10. august 2008 at 14:48

  Puha – ja en opdatering og oplæring i Axapta, det kan jo ødelægge ethvervt godt initiativ 🙂

  Reply
 • Catarina
  10. august 2008 at 17:00

  Christian
  Ja det kan godt trække tænder ud. 😛

  Reply

Skriv en kommentar