Århus tur retur

24. juni 2008

Efter endt arbejdsdag, kørte Peugeoten og jeg hurtigt hjem og efter lidt drikkelse et besøg på ”det lille hus”, var det af sted igen. Jeg kom helskindet til Århus og fandt en parkeringsplads temmelig tæt på biblioteket hvor kurset blev afholdt.

Selve kurset var meget interessant og let forståeligt. Det tog udgangspunkt i underviserens egne erfaringer og det som vi alle kan læse os til i vores manualer. Alt i alt er jeg glad for at jeg meldte mig til.


~Århus Domkirke fotograferet i pausen ude på brandtrappen.

Kurset trak ud og sluttede først kl 20:30, så efter 1 1/2 time på motorvejen og en bid brød er jeg egentlig klar til at kravle ind under dynen til Søren som er gået i forvejen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle K. 26. juni 2008 at 10:42

  Dejligt at det var et godt og lærerigt kursus 🙂 Jeg er bare en lille smule misundelig 🙂

 • Reply Catarina 26. juni 2008 at 12:59

  Helle K.
  Jeg tror godt jeg kunne have smuglet dig ind. 😉

 • Skriv gerne en kommentar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.