Århus tur retur

24. juni 2008

Efter endt arbejdsdag, kørte Peugeoten og jeg hurtigt hjem og efter lidt drikkelse et besøg på ”det lille hus”, var det af sted igen. Jeg kom helskindet til Århus og fandt en parkeringsplads temmelig tæt på biblioteket hvor kurset blev afholdt.

Selve kurset var meget interessant og let forståeligt. Det tog udgangspunkt i underviserens egne erfaringer og det som vi alle kan læse os til i vores manualer. Alt i alt er jeg glad for at jeg meldte mig til.


~Århus Domkirke fotograferet i pausen ude på brandtrappen.

Kurset trak ud og sluttede først kl 20:30, så efter 1 1/2 time på motorvejen og en bid brød er jeg egentlig klar til at kravle ind under dynen til Søren som er gået i forvejen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 26. juni 2008 at 10:42

    Dejligt at det var et godt og lærerigt kursus 🙂 Jeg er bare en lille smule misundelig 🙂

  • Reply Catarina 26. juni 2008 at 12:59

    Helle K.
    Jeg tror godt jeg kunne have smuglet dig ind. 😉

  • Skriv en kommentar