Menu
Kunst, kultur, sport & mad

Det lykkedes

I formiddags efter mange forsøg og accept af, at pladserne (C7, række 28, plads 99 og 100) ikke er lige så optimale som sidste gang, har Daniel og jeg nu fået billetter til endnu en George Michael koncert. Så lørdag den 30. august, er vi at finde i Parken. Det bliver så fedt!

6 kommentar

 • Bambi72
  4. august 2008 at 15:06

  Tillykke med pladserne, der har været rift om dem 😀

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  4. august 2008 at 15:47

  Hvor er det en skøn foremmelse, det bliver vildt fedt for jer. God fornøjelse med ventetiden, koncerten og minderne efterfølgende 😉

  Reply
 • Perle
  4. august 2008 at 17:04

  Det bliver helt sikkert en fantastisk koncert alligevel, det er jo George Michael 😉

  Reply
 • Catarina
  4. august 2008 at 17:58

  Bambi72
  Tak skal du have 🙂 det var heller ikke helt let.


  Karin – Abildjyden
  Heldigvis skal vi ikke vente så længe og jeg glæder mig allerede. 😉


  Perle
  Nemlig – og han er fantastisk når han er live. 😀

  Reply
 • KATJA
  5. august 2008 at 21:45

  Vi skal også der ind – var ikke heldig at få billetter sidste gang….såååå du kan nok tro jeg GLÆDER MIG ! Og for det ikke skal være løgn – så fik vi 8 billetter ialt. (Havde sendt svigermor på posthuset – hun fik 4 ) og var selv på nettet i 30 min og fik 4. Alle på tribune Carlsberg A7 – 4 på række 21 og 4 på række 24 ! Så indtil videre er de 5 optaget af gode venner. De sidste 3 skal nok også blive afsat til venner/venninder !

  Forresten er jeg meldt til mit første løb…DHL stafet med mit arbejde ! Jeg er stadig igang med mit program og skulle kunne nå at løbe 5 km inden (ellers må jeg jo sætte farten lidt ned hvis jeg ikke kan holde alle 5 km)

  Jeg har ingen ide om om jeg er en langsom løber….jeg bruger mit Nike/Ipod udstyr og i snit løber jeg 1km på 6,20 – jeg kan klare 3km uden stop så det går fremad.
  (ved godt det ikke er så meget – men øvelse gør mester)
  Knus Katja

  Reply
 • Catarina
  6. august 2008 at 06:58

  Katja
  Det bliver såååå stort. Sikke nogele fede pladser i har fået, der kommer I til at sidde godt. Rigtig god koncert. 😀

  Reply

Skriv en kommentar