Menu
Hos os / Kunst, kultur, sport & restaurantbesøg

George Michael

Daniel (min pap-søn) og jeg var i går til koncert med George Michael i parken. Vi havde købt billetterne over nettet og havde fået oplyst at det var siddepladser (C2 række 4 plads 31 og 32).

Hvad vi ikke havde regnede med, var at det var så gode pladser. Vi havde frit udsyn til scenen og de to storskærme i venstre side. Alt i alt en fantastisk god koncert.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

  • […] for salg af billetter til George Michael og da jeg har være i København og se han både i 2006 og til den sidste store koncert i 2008 måtte jeg osse bare se om det var muligt at få billetter […]

    Reply
  • […] musik. Første gang vi havde fornøjelsen af at opleve George Michael var for 10 år siden nemlig i 2006, anden gang i 2008 og den 3. gang, som nu viser sig også blev den sidste koncert, i 2011, hvor […]

    Reply

Skriv en kommentar