Slips

Det er lidt sjovt hvad ens påklædning kan med føre af kommentarer. Jeg har ofte et tørklæde af en eller anden art på, men i dag, synes jeg ikke lige et tørklæde passede til, så jeg kastede mig over Sørens slips, for at se om han ikke havde et der kunne du. Og minsandten om ikke dette grå/hvide/sortstribede slips lige passer til den grå trøje og den sorte nederdel.

I dag er der mange der har sagt, at det ser fedt ud sådan med slipset og den måde jeg har sat det på. Måske jeg er ved at skabe en ny trend – naaa det tror jeg nu ikke, men det er nu meget pænt. Og Søren, han har ikke noget imod det – tror jeg.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
11 thoughts on “Slips”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.