Menu
Livet

Slips

Det er lidt sjovt hvad ens påklædning kan med føre af kommentarer. Jeg har ofte et tørklæde af en eller anden art på, men i dag, synes jeg ikke lige et tørklæde passede til, så jeg kastede mig over Sørens slips, for at se om han ikke havde et der kunne du. Og minsandten om ikke dette grå/hvide/sortstribede slips lige passer til den grå trøje og den sorte nederdel.

I dag er der mange der har sagt, at det ser fedt ud sådan med slipset og den måde jeg har sat det på. Måske jeg er ved at skabe en ny trend – naaa det tror jeg nu ikke, men det er nu meget pænt. Og Søren, han har ikke noget imod det – tror jeg.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

11 kommentar

 • Pia
  15. september 2008 at 12:18

  Det ser da super sejt ud, og mon ikke alle de her slips ér på vej tilbage i gadebilledet? Godt ser det ihvertfald ud:)

  Reply
 • Trine
  15. september 2008 at 14:08

  Det ser sørme smart ud. Måske skulle man selv overveje at forsøge sig en dag. Det var da en idé.

  Reply
 • Catarina
  15. september 2008 at 14:21

  Pia
  Tak for rosen, meeen jeg tror ikke det bliver ny mode, men jeg tager det nok på et par gange mere, bare fordi 😀


  Trine
  Tak skal du have, Hvis der lige mangler noget i halden, er det i hvert fald oplagt. 🙂

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  15. september 2008 at 14:49

  Jeg har set det med slips blandt de unge, samt det hat, ikke en bøllehat, men den hårde, heller ikke bowlertypen, den der er en bue ned i midten og fast skygge hele vejen rundt. Hvis du så lige havde en sådan i den grå farve til slipset ;-).

  Du er bare lige en trendsætter.

  Reply
 • Helle K.
  15. september 2008 at 16:21

  Du ser dødsmart og lækker ud 🙂

  Reply
 • Catarina
  15. september 2008 at 17:41

  Karin
  Nå ja, jeg ved godt hvad det er for en du mener, sådan én havde jeg da jeg var ung. Jeg kan heller ikke komme i tanke om hvad den hedder. Ja måske jeg skulle anskaffe mig en hat. 😀


  Helle K.
  Takker nu bliver jeg altså snart helt forlegen. 😉

  Reply
 • Karolina
  15. september 2008 at 19:19

  Det er jo meget moderne nu! 🙂

  Reply
 • Catarina
  15. september 2008 at 20:57

  Karolina
  Måske jeg lade Sørens slips ligge i mit skab – bare sådan. 😀

  Reply
 • Leif
  15. september 2008 at 22:56

  Sådan, Catarina – elsker at se en kvinde, der kan bære et slips med stil 🙂

  Reply
 • Catarina
  16. september 2008 at 06:31

  Leif
  🙂

  Reply
 • Stine
  16. september 2008 at 22:03

  Hvor ser du godt ud – jeg kan også godt lide din striktrøje 🙂

  Reply

Skriv en kommentar