Menu
Teknologi

Det kunne godt

..ende med en Tamrac 5371 Travel Pack 71, den tror jeg lige er noget for mig.

Jeg har en udmærket fototaske , men problemet er bare, at den ikke er én jeg helt kan forlig mig med. Jeg har sjællent mit kamera i den taske når jeg er af sted. I lørdags da vi var på tur, der havde jeg det i en lille rygsæk med et håndklæde i bunden, men det er altså ikke optimalt, hverken for kamera eller udstyr. Jeg må lige se hvad der ellers er på markedet.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

13 kommentar

 • Simon
  17. september 2008 at 14:52

  Det er også en LowePro jeg har, og jeg har samme problem. Den er lidt for besværligt at åbne, og det ender som regel med at jeg ikke gider have den med, når jeg er ude at gå. Så er det nemmere bare kameraet over skulderen.

  Reply
 • Karolina
  17. september 2008 at 17:27

  Ha ha… jeg har også en LowePro, som ligner din og jeg bruger den heller ikke. Jeg bruger bare en rygsæk, hvor jeg har mine stativer, nogle objektiver og en pistoltaske til mit kamera.

  Reply
 • Anders Dahl Tollestrup
  17. september 2008 at 18:29

  Kender det godt, hvorfor have både fototaske og rygsæk med, når vi er på tur. Vi ligner jo et helt trækdyr, når vi kommer med alt vores udstyr…. Jeg kører på 3. Lowepro taske efter jeg fik mit 400D sidste år. Først en traditionel taske kun med plads til fotoudstyr, senere en Orion Trekker (kan købes) med fotoudstyr i bunden og plads til madpakken i toppen af skuldertasken. Lige nu kører jeg med en Lowepro Fastpack 350, hvor der endvidere også er plads til en laptop i “ryggen”. Superfed taske. Men vi ligner stadig et trækdyr 😀

  Reply
 • Catarina
  17. september 2008 at 18:53

  Simon
  Det har jeg også tit, men nogen gange er det altså bare heller ikke særligt praktisk at have det over skulderen. Det er faktisk ikke så let at være os. 😆


  Karolina
  Det er netop derfor jeg måske tror denne her vil være ok, der har jeg rygsækken med det hele i uden den der irriterende skuldertaske. 😉


  Anders
  Velkomme til siden her. 🙂

  Tre tasker – jeg håber at denne nummer2 bliver den endelige, men jeg må indrømme at jeg ikke ved det. Og du har fuldstændig ret, vi ligner trækdyr når vi kommer der med alt udstyret. Hvad er alternativet – kun at nøjes med det lille lommekamera. Jeg vil dog ikke nøjes. 😀

  Reply
 • Mogens Flinck Hansen
  18. september 2008 at 01:02

  Hej
  Jeg har også en taske i stil med den du har og den er ikke optimal, når man er på tur. Jeg er selv fristet til ryksæk modellen f.eks. 350 fra Lowepro
  http://products.lowepro.com/product/SlingShot-350-AW,2117,4.htm

  Ellers må vi tænke alternativt:
  http://www.harald-nyborg.dk/merinfo.asp?varenr=9977&Grp=&n=10
  😉

  Reply
 • Catarina
  18. september 2008 at 06:51

  Mogens
  Den er også spændende ud, jeg bare ikke særlig god til de tasker som har den der skrå rem. Det ender altid med at de suser rundt på mig. 😀

  Den fra Harald Nyborg, den er jeg med på, den er for sej. :mrgreen:

  Hvilket kamera har du?

  Reply
 • Cirkusprinsesse
  18. september 2008 at 10:10

  Jeg sværger til Crumpler. Jeg har både en kombineret laptop/fototaske og en taske til kamera og en linse. Jeg ved ikke hvordan de ligger prismæssigt i forhold til Lowepro, men jeg synes de er federe – måske fordi jeg hurtigt bare bliver træt af sort sort sort.

  Reply
 • Karolina
  18. september 2008 at 10:34

  Ha ha… Det er genialt! Jeg må prøve sådan lille trækvogn.
  😀

  Reply
 • Catarina
  18. september 2008 at 15:18

  Cirkusprinsessen
  Velkommen til siden her. 🙂

  Jeg har også en taske fra Crumbler og er vild med den. Jeg var også inde at kikke på fototasker fra Crumbler på nettet, men fandt ikke lige én som passet til mig. Den jeg har vist, fås også i rød. 😉


  Karolina
  Der er nemlig også plads til madpakken. 😆

  Reply
 • anita thomhave simonsen
  18. september 2008 at 18:26

  hej Catarina !

  jeg kender godt det med en lille rygsæk og et håndklæde i bunden og synes heller ikke, det er optimalt….det ser jo super godt ud det der på billedet…..nu har jeg så bare et lille Olympus u 740 i en dertil tilhørende lille lomme med flap og velcro og det fungerer fint….men med meget udstyr er det rigtig rart med en ordentlig taske med mindre rum i …..

  lige en venlig tanke og en kommentar…fra Anita

  Reply
 • Catarina
  18. september 2008 at 18:41

  Anita
  Mange tak for din venlige tanke og din kommentar, det er altid dejligt. 🙂

  Mit lille kamera, ligger også i sådan en lille taske du beskriver, og detn kan snilt være i en almindelig taske, men det store kamera, blitzen, og et eksrtra objektiv eller en batteri, så går det bare ikk i længden. 🙂

  Reply
 • Mogens
  19. september 2008 at 01:14

  Du spurgte til kamera. Jeg fik for 6 år siden et Nikon coolpix 775. Det fungerer fint til de hurtige billeder, men jeg blev træt af blitzens dårlige rækkevidde.
  Så sidste år købte jeg et Canon EOS 400D med en ekstra blizt og en ekstra linse. Det er hjulpet en del og har været med til at fylde min harddisk op ;-), men det kan man da heldigvis gøre noget ved.

  Reply
 • Catarina
  19. september 2008 at 06:21

  Mogens
  Canon EOS 400D er et rigtigt fedt kamera og med en ekstern blitz og objektiv er du godt dækket ind.

  Min harddisk er også på vej op i det røde felt, men som du siger – det er der råd for. 🙂

  Jeg bruger selv et Canon IXUS 800 til de hurtige billeder på farten, men ellers det store til alt andet. Jeg fotografere stort set hver dag og øver mig stadig i de manuelle indstillinger på kameraet.

  Reply

Skriv en kommentar