Fantastisk sensommerdag

17. september 2008

Det ser, sådan rent vejr medsigt, ud til at blive en lige så fantastisk sensommerdag som i går. Jeg regner med, at jeg skal du og have nogle kilometer i benene efter arbejde, selvom min skade i højre fod er brudt frem igen. Jeg er fuldstændig klar over, at det min fod har bedst af er ro, men det må vente til senere på året, for lige nu har jeg ikke tid. Det er heldigvis også kun de første 2-3 km. det gør stjerne nas, for når foden først er varmet op, er der kun lidt ømhed at spore og det er til at holde ud.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin - Abildjyden 17. september 2008 at 10:49

  Husk kroppen taler først, og så er det med at lytte til den, ikke sige, vent til jeg har tid til at lytte.

  Jeg nævner det bare, for det er hvad jeg bliver tudet ørene fulde med.

 • Reply Catarina 17. september 2008 at 14:38

  Karin
  Det ved jeg godt, men lige nu det bare vente. 😉

 • Reply Helle K. 18. september 2008 at 07:30

  Jeg puster lige på din fod …

 • Reply Catarina 18. september 2008 at 16:54

  Helle K.
  Takker 🙂

 • Skriv en kommentar