En smule motion

19. november 2009

Så er det tid til endnu en tur på spinningcyklen. I dag bliver det kun til en enkelt elite time, jeg kunne ellers godt lige bruge lidt mere, men det må vente til i morgen, hvor jeg har booket to timer og hvor jeg også skal ud på en lille ti kilometers tur.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

Ingen kommentar

Skriv gerne en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.