Menu
Livet / Motion

Når man tager en forkert drejning

Kan man let komme til at se noget andet- og mere end forventet.

  Weekenden starter for mig altid mere eller mindre ens. Nogle gange senere end andre, men både lørdag og søndag, starter med gåture, uanset vejret. I dag startede den en smule senere end ellers, simpelthen fordi jeg var sløv i optrækket og jeg kunne se, at det regnede, men at min vejr app fortalte, at regnen ville stoppen inden det middag. Klokken 10:30 tog jeg tøj på og begav mig ud på min tur. Jeg havde på forhånd bestemt at jeg ville tage en ny rute, som nok ville være på de sædvanelige 8-10 km. Ja, goddag mand økseskaft, der blev jeg så klogere. Turen var dejlig smuk og smukkere end jeg lige først havde regnet med, men jeg synes også at jeg kom lidt længere væk end først lige regnet med. Mon jeg alligevel skulle have drejet af tidligere – naaa, det var nog bare mig, tænkte jeg. Men vejen, fortsatte og jeg var nu efterhånden ret sikker på at jeg skulle havde drejet af noget før. Da jeg ende lig kom til en skillevej, kunne jeg se, at jeg nu kun have 5 km. hjem, men der havde jeg så også gået næsten 9 km. Regnen satte ind, men jeg måtte jo fortsætte, for nu VILLE jeg bare hjem. Og hjem kom jeg! Vel hjemme kunne jeg se på mit ur, at jeg havde drejet forkert og det var derfor turen blev de små 4 km længere end ventet. Skidt pyt, søndagen skulle alligevel ikke bruges på så meget andet, så de i alt 14,83 km, var ok. Og så fik jeg set noget andet.

8 kommentar

 • Aargang73
  19. februar 2017 at 21:11

  Udfra billederne ser det ud til, det var en meget smuk gåtur du kom ud på – selv om den måske var lige lang nok. Man kan næsten se, hvordan regnen hænger i luften. Jeg elsker selv at komme ud på de lange ture, føler det er ren terapi. Jeg er dog slet ikke så vedholdende som du lyder til at være, men i går blev det til en 11 km tur.

  Reply
  • Catarina
   20. februar 2017 at 06:39

   Først velkommen til min. blog Aargang73 😊
   Dejligt med nye læsere og jeg må da vist lige ind og lure lidt på din blog, for den har er jeg da ikke faldet over før.
   Det var en smuk og fugtig tur, men også skøn, selvom den blev en tand længere end ventet. Det er dejligt at komme ud og gå hverdag og det hjælper med til at stress ikke er noget der bider fast på mig. Jeg får renset hovedet og dermed renset arbejdsdagen ud. 😀

   Reply
   • Aargang73
    21. februar 2017 at 21:24

    Tak for det 🙂 Og du er da hjertelig velkommen at kigge forbi ❤️ Jeg har på samme måde med mine gåture, jeg får renset hovedet og samtidig sat så meget på plads. Tit og ofte hører jeg dog lydbøger eller podcasts da jeg går, det kan jeg virkelig slappe af med. Og så får jeg jo også læst lidt 😉

    Reply
    • Catarina
     22. februar 2017 at 17:46

     Tak, jeg har endnu ikke nået det, men satser på at kikke forbi senere i dag 🙂
     Jeg lytter også til podcasts og franske gloser (jeg går til fransk). Det er nemlig dejligt at gå og lytte til.
     Lytte til bøger gør jeg ikke, kan ikke rigtig komme i gang 😉

     Reply
 • Celena
  20. februar 2017 at 21:01

  Looks like a beautiful walk! What a nice way to spend the weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   21. februar 2017 at 06:38

   It sure was, and also a long one 😀

   Reply
 • Karin
  23. februar 2017 at 07:11

  Hvor lyder det som en dejlig tur trods du “glemte” at dreje af, skidt pyt, det gav dig mere vind i håret, og glæde med al den ro i sjælen.
  Tak for dejlige billeder fra turen.

  Reply
  • Catarina
   24. februar 2017 at 17:57

   Den var vidunderlig og jeg nød det også selvom den blev noget længere og alle km foregik i gummistøvler. 😀

   Reply

Skriv en kommentar