Dejligt

1. september 2008

I starten af vores sommerferie, fik jeg en lille skade i foden, ikke sådan alvorligt når jeg bare gik og sådan, men når jeg løb gjorde det sindssygt ondt den første km. til to, derefter var det ligesom ikke så slemt, men når jeg kom tilbage og sad lidt, kunne jeg godt mærke en ømhed som kunne vare hele dagen.

I fredags var jeg, som så ofte før, ude på en lille løbetur og det var første gang siden skaden, at jeg ikke kunne mærke noget til den. Jeg måtte ud og løbe i går også og ej heller der var der noget at mærke. Det var næste for godt til at være sandt, så i dag har jeg igen være ude på 6 km. og jeg mærker stadig ikke noget. Så jeg kan endelig erklære mig for skadefri og for pokker hvor er det dejligt.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Jonna 1. september 2008 at 19:21

  Det er da dejligt når du nu henter så meget overskud ved dine løbeture.

 • Reply Marianne 1. september 2008 at 19:28

  Jeg håber at du nu kan være skadesfri for der findes ikke noget værre end ikke at kunne bevæge sig som man vil 🙂

 • Reply Karin - Abildjyden 1. september 2008 at 19:58

  Dejligt du er kommet på den anden side af denne skade. Nogle skader gør at man må helt må stoppe, skønt du slap for dette. Kan tydeligt læse hvor meget disse ture giver dig overskud og masser af glæde.

 • Reply Anne, Mandagspigen 1. september 2008 at 20:16

  godt du er fri for skaden i foden…men det dersens løberi uha uha…¨så hellere lidt roníng 🙂

 • Reply judith 1. september 2008 at 21:48

  Skønt at du er af med skaden og kan tage dit løb op igen:-)

 • Reply Catarina 2. september 2008 at 06:06

  Karin – Abildjyden
  Nej min løbeture, ville nødig skulle undværer. 😉


  Anne, Mandagspigen
  Ja det er bare så godt. Roning… er det ikke noget man får ondt i armene af? 😆


  Judith
  Jeg hat nu løbet hele tiden, det har bare været lidt træls med den smærte. Men nu den væk, så det er godt.

 • Reply Anne, Mandagspigen 2. september 2008 at 07:37

  ikke hvis man er styrmand 🙂 … nej pjat…kun i starten kan armene værke lidt næste dag…fordelen er => ingen farmor/mormor arme her 🙂

 • Reply Catarina 2. september 2008 at 07:51

  Anne, Mandagspigen
  Ahhhh hjælper det på farmor/mormor armene, så kan det da godt være man skal kaste sig over det der roning. 😉

 • Skriv en kommentar