Menu
Motion

Dejligt

I starten af vores sommerferie, fik jeg en lille skade i foden, ikke sådan alvorligt når jeg bare gik og sådan, men når jeg løb gjorde det sindssygt ondt den første km. til to, derefter var det ligesom ikke så slemt, men når jeg kom tilbage og sad lidt, kunne jeg godt mærke en ømhed som kunne vare hele dagen.

I fredags var jeg, som så ofte før, ude på en lille løbetur og det var første gang siden skaden, at jeg ikke kunne mærke noget til den. Jeg måtte ud og løbe i går også og ej heller der var der noget at mærke. Det var næste for godt til at være sandt, så i dag har jeg igen være ude på 6 km. og jeg mærker stadig ikke noget. Så jeg kan endelig erklære mig for skadefri og for pokker hvor er det dejligt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Jonna
  1. september 2008 at 19:21

  Det er da dejligt når du nu henter så meget overskud ved dine løbeture.

  Reply
 • Marianne
  1. september 2008 at 19:28

  Jeg håber at du nu kan være skadesfri for der findes ikke noget værre end ikke at kunne bevæge sig som man vil 🙂

  Reply
 • Karin - Abildjyden
  1. september 2008 at 19:58

  Dejligt du er kommet på den anden side af denne skade. Nogle skader gør at man må helt må stoppe, skønt du slap for dette. Kan tydeligt læse hvor meget disse ture giver dig overskud og masser af glæde.

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  1. september 2008 at 20:16

  godt du er fri for skaden i foden…men det dersens løberi uha uha…¨så hellere lidt roníng 🙂

  Reply
 • judith
  1. september 2008 at 21:48

  Skønt at du er af med skaden og kan tage dit løb op igen:-)

  Reply
 • Catarina
  2. september 2008 at 06:06

  Karin – Abildjyden
  Nej min løbeture, ville nødig skulle undværer. 😉


  Anne, Mandagspigen
  Ja det er bare så godt. Roning… er det ikke noget man får ondt i armene af? 😆


  Judith
  Jeg hat nu løbet hele tiden, det har bare været lidt træls med den smærte. Men nu den væk, så det er godt.

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  2. september 2008 at 07:37

  ikke hvis man er styrmand 🙂 … nej pjat…kun i starten kan armene værke lidt næste dag…fordelen er => ingen farmor/mormor arme her 🙂

  Reply
 • Catarina
  2. september 2008 at 07:51

  Anne, Mandagspigen
  Ahhhh hjælper det på farmor/mormor armene, så kan det da godt være man skal kaste sig over det der roning. 😉

  Reply

Skriv en kommentar