Dejligt

I starten af vores sommerferie, fik jeg en lille skade i foden, ikke sådan alvorligt når jeg bare gik og sådan, men når jeg løb gjorde det sindssygt ondt den første km. til to, derefter var det ligesom ikke så slemt, men når jeg kom tilbage og sad lidt, kunne jeg godt mærke en ømhed som kunne vare hele dagen.

I fredags var jeg, som så ofte før, ude på en lille løbetur og det var første gang siden skaden, at jeg ikke kunne mærke noget til den. Jeg måtte ud og løbe i går også og ej heller der var der noget at mærke. Det var næste for godt til at være sandt, så i dag har jeg igen være ude på 6 km. og jeg mærker stadig ikke noget. Så jeg kan endelig erklære mig for skadefri og for pokker hvor er det dejligt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
8 thoughts on “Dejligt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.