Tomme vinduer

19. oktober 2008

Jeg har et par vinduer, som jeg synes er blevet lidt for tomme her på det sidste. Der er lidt for mange blomster som er gået ud, og nu står vinduerne gabene tomme. Et smut i Bilkas havecentret eller Langeskov Planteskole Blomster- og Havecenter er vist på sin plads i dag.

Jeg må vist hellere se at blive færdig og så komme af sted. God formiddag derude. 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Madame 19. oktober 2008 at 09:37

  Det lyder dejligt med en tur i et plantecenter! Jeg håber, du finder nogle smukke planter – og måske vi får et billede lidt senere ?
  God tur 🙂

 • Reply Karolina 19. oktober 2008 at 11:03

  Der skal også være plads til julepynt 😉

 • Reply Joan 19. oktober 2008 at 13:07

  Årh hvor hyggeligt. Havecentre er altid en god ide 😉

  Men ja, holder med Karolina – husk plads til julepynten

 • Reply Elizabeth H. 19. oktober 2008 at 13:43

  Jeg elsker planter og blomster. Desværre har jeg ikke grønne fingre, og hverken min mand eller jeg har ”tiden” til blomster 🙁 Så huset består af grønne, kunstige planter hér. Men når vi får mere tid, drømmer vi om en ”pensionist-have” og blomster i hele hytten 🙂

 • Reply Catarina 19. oktober 2008 at 14:26

  Madame
  Der skal nok komme et par billeder – kan slet ikke lade være. 😀


  Karolina
  Der er mere end rigelig med plads til julepynten, for her pynter vi ikke så meget, men laver mere dekorationer og sådan. 😛


  Joan
  Det var rigtigt hyggeligt at gå rundt derude. 🙂


  Elizabeth
  Her er det heller ikke fordi de grønne finger er sådan ok, derfor er jeg også nød til at skifte ud ind imellem. 😆

  Det bliver rart når den tid kommer. 🙂

 • Skriv en kommentar