Menu
Livet

Tomme vinduer

Jeg har et par vinduer, som jeg synes er blevet lidt for tomme her på det sidste. Der er lidt for mange blomster som er gået ud, og nu står vinduerne gabene tomme. Et smut i Bilkas havecentret eller Langeskov Planteskole Blomster- og Havecenter er vist på sin plads i dag.

Jeg må vist hellere se at blive færdig og så komme af sted. God formiddag derude. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

5 kommentar

 • Madame
  19. oktober 2008 at 09:37

  Det lyder dejligt med en tur i et plantecenter! Jeg håber, du finder nogle smukke planter – og måske vi får et billede lidt senere ?
  God tur 🙂

  Reply
 • Karolina
  19. oktober 2008 at 11:03

  Der skal også være plads til julepynt 😉

  Reply
 • Joan
  19. oktober 2008 at 13:07

  Årh hvor hyggeligt. Havecentre er altid en god ide 😉

  Men ja, holder med Karolina – husk plads til julepynten

  Reply
 • Elizabeth H.
  19. oktober 2008 at 13:43

  Jeg elsker planter og blomster. Desværre har jeg ikke grønne fingre, og hverken min mand eller jeg har ”tiden” til blomster 🙁 Så huset består af grønne, kunstige planter hér. Men når vi får mere tid, drømmer vi om en ”pensionist-have” og blomster i hele hytten 🙂

  Reply
 • Catarina
  19. oktober 2008 at 14:26

  Madame
  Der skal nok komme et par billeder – kan slet ikke lade være. 😀


  Karolina
  Der er mere end rigelig med plads til julepynten, for her pynter vi ikke så meget, men laver mere dekorationer og sådan. 😛


  Joan
  Det var rigtigt hyggeligt at gå rundt derude. 🙂


  Elizabeth
  Her er det heller ikke fordi de grønne finger er sådan ok, derfor er jeg også nød til at skifte ud ind imellem. 😆

  Det bliver rart når den tid kommer. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar