Åbent vindue

23. oktober 2008

Jeg sidder her på kontoret med åbnet vindue og kan dufte efteråret, hvor ville ønske jeg var ude på den anden side af det vindue. Vejret er jo skønt og himlen er sådan rigtig smuk i dag, med meget små hvide skyer og blå blå himmel. For filan hvor ville jeg give meget for, at kunne smutte i skoven lige nu.

Nå jeg må vel heller få lave lidt mere her.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Olines 23. oktober 2008 at 17:33

  Jeg håber du når en tur i skoven inden mørket igen falder på! God dag til dig.

 • Reply Catarina 23. oktober 2008 at 18:51

  Olines
  Jeg nåede ikke skoven. Men mon ikke jeg når det en af de næste dage. Jeg håbber det. 🙂

  Tak for de gode dags ønsker. Du ønske også en god én af slagsen. 😉

 • Reply Elizabeth H. 23. oktober 2008 at 19:14

  Giver dig helt rart! Efteråret er specielt – smuk, farverigt. Mine favoriter er nok efterår og forår 🙂

 • Reply Marianne 23. oktober 2008 at 19:20

  Det er nemlig et helt forunderligt efterår

 • Reply Catarina 23. oktober 2008 at 21:13

  Elizabeth
  Der er så mange farver, så det er en ren fryd. 🙂


  Marianne
  Ja og det skal nydes. 😀

 • Skriv gerne en kommentar