Menu
Livet

Morgenmad

Jeg er ikke altid god til at spise morgenmad hjemmefra. Faktisk er det mere reglen end undtagelsen. Men når jeg så spiser morgenmad, så består den af, økologiske havregryn med mysli. I dag er en af de gode dag, jeg har både tid og ikke mindst lyst til morgenmad.

Jeg sidder i køkkenet og kikker ud på den mørke verden og tænker at det er godt at huset er både tæt, lunt og hult, så jeg kan sidde på denne side af ruden.

Christian er endnu ikke stået op, for han skal først møde kl. 8 og skolen ligger kun 3 km herfra. Når man er teenager, så trækkes tiden i sengen så lang tid som muligt, specielt når det er mørkt udenfor. Christian er til gengæld god til at spise morgenmad og det er hverdag, for ellers fungere han ikke. Sjovt så forskellige vi er på det punkt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Madame
  23. oktober 2008 at 07:30

  Der ser hyggeligt ud i dit lune køkken! Ja, det er svjovt så forskellige vi mennesker er – nogle kan ikke klemme en bid ned om morgenen. Jeg elsker min morgenmad og synes, at man får meget mere energi til dagen.
  Ha’ en god dag, Catarina :o)

  Reply
 • Joan
  23. oktober 2008 at 08:23

  ej hvor ser det hyggeligt ud.

  Morgenmad er min dårlige samvittighed. Ofte bliver det middag eller senere før jeg får mad. – Spiser når jeg begynder at ryste hehe

  Reply
 • Anne, Mandagspigen
  23. oktober 2008 at 09:07

  Morgenmad er (et) af mine bedste måltider…tilgengæld ville jeg leve af ostemadder, hvis det var mig der stod for den varme mad 😀 godt jeg har Eddie, han er lige modsat…spiser morgenmad uden glæde, men elsker den varme aftensmad .

  Reply
 • Karolina
  23. oktober 2008 at 09:39

  … og det minder mig om, at jeg ikke har spist noget endu 🙂
  Ha’ en rigtig god dag!

  Reply
 • Catarina
  23. oktober 2008 at 14:47

  Madame
  Tak skal du have. Der er mange der ikke får en ordentlig start uden morgenmad. Jeg kan godt men når der så re gået nogle timer, så er jeg til gengæld også hundesulten. 😀


  Joan
  Hvis jeg har en fridag, får jeg som regel heller ikke noget før aftensmaden. 😉


  Anne
  Jeg har det som Eddie, er også bedst til aftensmad. 😛


  Karolina
  Tak skal du have.

  Så må du hellere få nogen. 😉

  Reply
 • Perle
  23. oktober 2008 at 20:06

  Her har vi opprioriteret morgenmaden. Vi samles hver morgen og spiser sammen. Det er rigtig hyggeligt og nu ville jeg slet ikke undvære det.

  Men inden da havde jeg det som dig, ingen morgenmad inden jeg kørte.

  Reply
 • Catarina
  23. oktober 2008 at 21:14

  Perle
  det tror jeg ikke kommer til at ske her. For jeg er bare ikke god til det. 😉

  Reply

Skriv en kommentar