Det letteste job i verdenen

..er det altså ikke, at tage billeder af min egen øreflip, med min nye lille ørestik i. Jeg mistede også et par perleøreringe under indbruddet og nu har jeg fundet nogle som minder meget, men så alligevel ikke.

Jeg har lidt underlige øre, for hvis jeg skal have ørering i, skal den del der går igennem øret være 14k guld, eller svulmer mine øreflipper op til dobbelt størelse og det ser ikke så fedt ud. Derfor er ikke altid lige let, at finde noget jeg kan lide. Men dem her, de er rigtig søde.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
11 thoughts on “Det letteste job i verdenen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.