Menu
Kunst, kultur, sport & mad / Livet

Hornmusik

Mens solen begyndte at skinne, begyndte et par hornblæser også på ”I østen stiger sole op”. Her på gaden ved side af, er der sølvbryllup og der er pyntet en smuk æresport. Det er nu en hyggelig tradition, sådan at lave æresport og synge om morgenen. Nu er alle gæsterne gået ind til morgenkaffe. Det lader til at blive en smuk dag, både for sølvbrudeparret og for alle os andre. Bare det at vi får en smule af solen at se, er dejligt.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

7 kommentar

 • Madame
  8. november 2008 at 08:54

  Det må være sjovt at opleve sådan en sølvbryllupstradition tæt på. Det har jeg aldrig set eller hørt selv.
  Ha’ en dejlig lørdag, Catarina, her skinner solen også nu, det er så dejligt …

  Reply
 • Catarina
  8. november 2008 at 09:06

  Madame
  Jeg har oplevet en del meget tæt på både mine forældres og dengang jeg selv spillede trompet, var jeg også ude og spille til nogle stykker. Det er altid hyggeligt at stå der om morgenen. 🙂

  Reply
 • Olines
  8. november 2008 at 09:41

  Det er en rigtig hyggelig tradition. Der er noget højtideligt over at stå sammen i den tidlige morgen og synge for dem man har kær. Jeg bliver altid rørt.

  Reply
 • Catarina
  8. november 2008 at 10:13

  Olines
  Højtideligt – ja det er det det er. Og meget hyggeligt. 😉

  Reply
 • Perle
  8. november 2008 at 10:37

  Det er en dag jeg vil se frem til. Der er kun 8½ år til 😉

  En smuk tradition og dejligt, at folk holder sammen i mange år.

  Ps. ingen sol her endnu og den er end ikke ved at bryde igennem.

  Reply
 • Catarina
  8. november 2008 at 10:40

  Perle
  8 1/2 år de kan som hurtigt gå. Solen har også valgt at forsvinde bag skyerne her. Men jeg så den ved ottetiden. 😎

  Reply
 • Helle K.
  9. november 2008 at 11:11

  Jeg frygter allerede maj måned – jeg gider ikke det hejs, men ungerne siger, at jeg SKAL 🙂 Men festen bliver ikke med mig til højbords – jeg har forberedt en afslappet weekendtur med alle som gider 😉 så skal vi feste, lege, danse, gå tur, synge og hygge.

  Reply

Skriv en kommentar