Ups

29. maj 2009

Sad på terrassen og hørte Kim Larsen i fjernsynet og så kom jeg skisme lige til, at søge på koncerter i Odense – og wupti der var billetter til koncerten på Amfiscenen på Brands sidst i august. Nu er de indkøbt, men jeg mangler lige at høre om vores unger gider med – men det tror jeg nu nok de vil.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Madame 29. maj 2009 at 21:50

  Det lyder spændende – jeg er også ret vild med Kim Larsen, han kan noget med at samle flere generationer, det er meget imponerende ;o)

 • Reply henriette 29. maj 2009 at 22:36

  Hvis ikke, så er jeg klar til at komme med på et afbud… ;.)

  Jeg gad godt høre ham live, for jeg har endnu aldrig hørt ham på den måde.

  Rigtig god aften til dig Catarina.

 • Reply Catarina 30. maj 2009 at 07:44

  Jeg har heller aldrig (så vidt jeg husker) hørt ham live, så jeg glæder mig og alle vores unger gad heldigvis godt med. 😀

 • Reply Catarina » Blog Archive » Kim Larsen & Kjukken 30. august 2009 at 12:55

  […] havde jo købt billetter til, Kim Larsen & Kjukken på Amfiscenen i Odense i aftes. Det var stå pladser og ikke […]

 • Skriv gerne en kommentar