Jaaaa, så er pinseferien i gang

29. maj 2009

..og brevet med SP pengene er kommet og det er også allerede skrevet under og smidt i postkassen.

Smukt fredagsvejr

Da jeg kom fra arbejde, var der lige et telefonopkald der ventede og derefter sprang jeg i løbeskoene. For med sådan et vejr trængte jeg i den grad til at komme ud i det fri. Nu sidder Søren og jeg og hygger på terrassen, sønnike er taget til Aciondag i Tommerup Svømmehal sammen med en flok kammerateer og kommer først hjem når det engang slutter.

Weekenden byder på en tur til København, hvor sambarytmerne kommer til at lyde i vores øre og hvor grinet nok bliver svært at tørre af ansigtet, efter en tur i Cirkusrevyen. Åh som livet er godt og nu kalder Søren, maden er vist klar, jeg er løbet…
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

5 kommentar

 • Reply Søren (Kbh) 29. maj 2009 at 20:55

  DMI har tilmed lovet godt vejr i week-enden, så rigtig god tur:)
  http://www.spisgodtpaabakken.dk/kort.html

 • Reply Catarina 29. maj 2009 at 21:19

  Søren (Kbh)
  Tak skal du have 🙂

 • Reply Donald 29. maj 2009 at 21:45

  Hvor skønt – gid det var mig der bare kunne holde fri nu.

 • Reply Madame 29. maj 2009 at 21:52

  God tur til København, Catarina – det lyder sjovt at du skal se samba :O)

 • Reply Catarina 30. maj 2009 at 07:43

  Donald
  Håber du får lov til at nyde noget af weekenden i “frihed”. 🙂


  Madame
  Jeg har aldrig oplevet karnevallet i København, så det glæder jeg mig til. 🙂

 • Skriv en kommentar