Menu
Livet

Dejlig eftermiddag

Eftermiddagen er tilbragt i Nyborg og i det bedst tænkelige selskab. Nemlig i selskab med min veninde Gitte og hendes to unger. Christian skulle ned og kikke på deres pc og se om han kunne finde ud af hvorfor Rasmus ikke kunne spille Counter Strike. Vi blev modtaget af duften af friskbagte boller, hjemmelavede pebernødder og kaffe på kanden.

Nøj hvor vi hyggede og de unge mennesker faldt hurtigt i snak, og det gjorde vi, Gitte og jeg også. Christian fik fikset pc’en og nu kan Rasmus igen spille Counter Strike over nettet. Herligt at vi sådan kan hjælpe hinanden. Det har været en rigtig dejlig eftermiddag og jeg glæder mig allerede til vi skal ses igen. Forhåbentlig inden så længe.

6 kommentar

 • Karin - Abildjyden
  16. november 2008 at 19:52

  Godt de unge mennesker kan hjælpe hinanden. Husker da sønnen min (23 år), havde debut med Counter Strike… Husker det var meget vigtigt, og ja, fandt moderen på en familie udflugt, og det var i tidsrummet hvor der var en klan aftale… Derfor skal det bare virke at kunne gå online 😉

  Dejligt i 2 piger så kunne få sludret i fred.

  Reply
 • Catarina
  17. november 2008 at 06:40

  Karin
  Ja det er altid dejligt når man kan hjælpe hinanden og så hygge samtidig.

  Reply
 • Madame
  17. november 2008 at 07:30

  Det lyder bare så hyggeligt – og dejligt at du har en mand, der lige kan fixe en pc, Catarina.

  Reply
 • Catarina
  17. november 2008 at 07:31

  Madame
  Det var rigtigt hyggeligt, men manden blev hjemme og det var sønnen der fiksede pc’en. 😀

  Reply
 • Gitte
  17. november 2008 at 08:46

  Siger også tusind tak for en dejlig eftermiddag i kanon dejligt selskab. Resten af dagen blev tilbragt ved PC’en. En helt ny verden åbnede sig, da sønnike kunne spille online med alle vennerne. 🙂

  Reply
 • Catarina
  17. november 2008 at 10:41

  Gitte
  Det er jeg glad for at hører. Hils dem begge. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar