Mandagsfri

Morgenen var hyggelig og dejlig lang, for jeg har valgt at holde en fridag i dag. Mandagen er også dagen hvor mine 2 ”husalfer” kikker forbi og laver mirakler. De kom efter jeg havde sagt farvel til Christian og mens de udførte deres, tog jeg mig en lang løbetur i det fantastiske solskin som præger denne morgen. Jeg kom hjem samtidig med at de var ved, at pakke deres ting ind i bilen.

Nu sidder jeg i et dejligt rengjort hjem og venter på vinduespudseren, som har meldt sin ankomst her kl. 10. Det er en dejlig mandagsfridag!

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Mandagsfri”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.