Mandagsfri

17. november 2008

Morgenen var hyggelig og dejlig lang, for jeg har valgt at holde en fridag i dag. Mandagen er også dagen hvor mine 2 ”husalfer” kikker forbi og laver mirakler. De kom efter jeg havde sagt farvel til Christian og mens de udførte deres, tog jeg mig en lang løbetur i det fantastiske solskin som præger denne morgen. Jeg kom hjem samtidig med at de var ved, at pakke deres ting ind i bilen.

Nu sidder jeg i et dejligt rengjort hjem og venter på vinduespudseren, som har meldt sin ankomst her kl. 10. Det er en dejlig mandagsfridag!

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Søren (Kbh) 17. november 2008 at 11:21

  Du er vist en heldig husmor. Min regøringsassistent er her:
  http://cdn.irobot.com/filelibrary/Roomba_Videos/560video.html
  Rigtig god fridag-:)

 • Reply Catarina 17. november 2008 at 13:56

  Søren (Kbh)
  Jeg er en meget heldig “husmor” 🙂

  Det er da en fornem rengøringsassistent du der har dig. Hun er vist ikke sådan at kimse af.

 • Reply Karin - Abildjyden 17. november 2008 at 16:50

  Hvor er du en heldig husmor….. Kunne godt lige have brug for en vinduespudser helt her oppe på 2 sal 😉 – Andre kan ikke se skidtet, men jeg kan…. :-(, Heldigvis det er mørkt nu 😉

 • Reply Catarina 17. november 2008 at 19:03

  Karin
  Vore vinduer henne i den ene ende sidder i 1. sals højde og det er også en af grundene til at vi har vinduespudser.

  I dag var det den perfekte da, når det nu var så fint solskin.

 • Skriv gerne en kommentar