Brunch

17. november 2008

..ja det er nu så meget sagt, men morgenmaden og frokosten blev til et og samme måltid og var noget så simpelt som to stykker ristet franskbrød.

Mine vinduer skinner om kap med solen så det er lige før jeg kan foranlediges til at tro at foråret står for døren, men også kun lige ved, for jeg har været derude og vinden er kold i dag. Nu vil jeg lige smutte ind i Søstrene Grene og se om de har flere hyacintglas.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Hege 17. november 2008 at 22:32

  Eia var jeg der! Har Søstrene hyasintglass? Sånne samler jeg nemlig på, men de er ikke så lette å få tak i.

  Håper du hadde lykken med deg.

 • Reply Catarina 18. november 2008 at 06:09

  Hege
  Desværre var de udsolgt – jeg købte dem her derinde på en måned siden og havde håbet de havde fler

 • Skriv gerne en kommentar