Menu
Livet / Motion

Det blev til et par kilometer

Som bekendt var jeg jo til Eremitageløb i går. Jeg samlede Lotte op på vejen og så begav vi os ellers mod København. Vi havde en dejlig afslappet tur over Fyn, broen og Sjælland. Trafik var der så at sige intet af, så det gled dejligt let. Efter en lille 1 ½ time, holdt vi ved Pia. Vi fik tisset af, spist bananer og fik nummer på tøjet, inden turen gik imod Østerbro, hvor vi skulle samle Bot og Jannie op.

Bilen var nu fyldt og vi satte gps’en til at vise jeg til Dyrehaven. Da vi nærmede os, stor der masser af hjemmeværnsfolk og dirigerede trafikken. Og selvom vi var en hel time tidligere end sidste år, kom vi til at holde ca. 2 ½ km fra start, altså kun 500 meter tættere på start end sidste år. For at det ikke skal være løgn, så på turen ned til start, passerede vi masser af parkeringspladser som var FRIE, men der måtte ingen åbenbart parkere. Hvorfor?

Vel nede i startområden skulle vi selvfølgelig tisse igen. Hvorfor er det lige at vi (læs, kvinder) altid skal tisse igen og igen inden et løb?? Nå, men Lotte og jeg skulle starte 10 minutter før Jannie og Pia, så da vi havde fået forrettet vores nødtørft, afleverede vi alt vores overtrækstøj og mobiler til Bot, som ikke skulle løbe, men var så sød at tage med som hepper og holder.

Eremitageløb
~Hvorfor er det lige, at jeg altid ser tåbelig ud på løbebilleder? 😐

Da starten gik for Lotte og jeg, må det siges at være i et anstændigt tempo, der var ikke megen plads til at overhale og når det endelig lykkedes, så havnede vi i endnu en prop. Pludselig var Lotte væk og jeg løb alene, det meste af vejen, eller alene er jo så meget sagt, med 19.999 andre løbere. Det er en smuk tur rundt i Dyrehaven og vi passere Jægersborg slot to gange på turen og det er også der, at væskedepotet er placeret. Da det ikke var varmt i går, behøvede jeg ingen væske før jeg kom i mål.

Vi var ualmindelig heldig med vejret, for der kom ingen regn før end vi atter sad i bilen på vej mod København igen. Det eneste der var en smule for meget af, var blæst og deltager. Jeg vil sige, at det er lige før der er for mange på ruterne derude, men en flot tur, det er det altså.

Da vi havde sat Bot, Jannie og Pia af, fortsatte Lotte og jeg hjem til Odense. Turen hjem forløb lige så gnidningsfrit som over, på trods af at der faktisk var en del trafik.

Jeg landede herhjemme kvart over fire og på det tidspunkt trængte gevaldigt til et bad. Efter badet, snuppede sønnike og jeg os en dejlig skål suppe inden jeg skulle køre ham til færgen….. eller jeg troede jeg skulle køre han til færgen. Da sønnike og jeg kom til Ballebro, var der allerede kommet en del andre forældre og de oplyste os om, at færgen ikke kunne sejle på grund af for lidt vand i færgelejet. Vi fik pakket ungerne sammen i et par biler og så var det ellers ud på hovedvejen igen og næsen mod Sønderborg, for de skulle jo afleveres på skolen i Nordborg. Det blev til ca. fem kvarter ekstra på den konto. Da jeg endelig landede her hjemme igen, var klokken 10 og jeg var en smule mør og gad slet ikke at kører mere i bil, for med ca. 750 km på kontoen samt et 13,3 km løb, så synes jeg, at jeg havde flyttet mig nok for den søndag.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

20 kommentar

 • Søren (Kbh)
  5. oktober 2009 at 13:37

  Billederne fra løbet er her:
  http://www.bt.dk/nyheder/se-alle-billederne-fra-aarets-e-loeb-her
  så jeg kan godt forstå, at du synes der næsten var for mange løbere på ruten. Det med parkeringspladserne kan skyldes Fru Obama eller hendes gæster, men jeg er ikke sikker. Kokken Claus Meyer Nielsen er en rutineret løber og løb på 1:04.42.
  Nu må du godt slappe af ha-ha;)

  Reply
  • Catarina
   5. oktober 2009 at 14:33

   Søren (Kbh)
   Tusinde tak for linket til billederne fra i går. 🙂

   Det er flot løbet af Claus Meyer.

   Jeg lapper af intil jeg skal til spinning, så gir’ jeg den en skalle igen. 😀

   Reply
 • Helle K.
  5. oktober 2009 at 13:49

  Hvor ser I dejlige og fit ud – jeg ville ønske… nå men det er ønsketænkning, jeg nøjes med at gå med hunden 🙂

  Sikke en masse kilometer – godt du ikke selv skulle gøre rent idag 😉

  Reply
  • Catarina
   5. oktober 2009 at 14:35

   Helle K.
   Jeg kan huske da jeg boede hjemme og vi havde hund – jeg elskede at gå med den og bare lade tankerne flyve afsted. Det er faktisk sådan jeg har det med løb i dag. 🙂

   Jeg er også glad for at mine alfer kom i dag. 😉

   Reply
 • Madame
  5. oktober 2009 at 14:00

  Hvor er det flot klaret, Catarina – men tænk at løbe i sådan et stormvejr. Det må da have været vildt hårdt … I ser bare dejlige ud på billedet 🙂

  Reply
  • Catarina
   5. oktober 2009 at 14:35

   Madame
   Det var faktisk ikke helt så slemt som frygtet, men lidt træls aligevel. 🙂

   Tak for de søde ord.

   Reply
 • Pia
  5. oktober 2009 at 14:21

  Super duper dag, og selv om det blæste kraftigt kunne vi jo ikke brokke os, set i forhold til sidste års helvedesløb:o)))

  Reply
  • Catarina
   5. oktober 2009 at 14:36

   Pia
   Nej slet slet ikke. I år var det jo dejligt i forhold til 2008. Måske vi skal overveje 2010. 😉

   Reply
 • Per
  5. oktober 2009 at 21:37

  Det med tisseriet er nu ikke noget specielt kvindeligt. Prøv at være til et cykelløb – det være sig motion eller race – lige før starten. Der løber vandet stærkt, kan jeg garantere for 😉

  Reply
 • Catarina
  6. oktober 2009 at 08:04

  Per
  Ok det er da betrykkende at det ikke kun er os kvinder vandet løver stærkt for. 😀

  Tak for oplysningen og velkommen her på siden. 🙂

  Reply
 • Katja
  6. oktober 2009 at 13:52

  Du ser da ikke tåbelig ud – tvært imod. Prøv at se hende som er yderst i billedet til venstre (ikke med i din gruppe) –

  Reply
 • Catarina
  6. oktober 2009 at 15:24

  Katja
  Hi hi jeg tror altså det er en mand 😀

  Men tak alligevel. 😉

  Reply
 • Karolina
  7. oktober 2009 at 10:53

  Ha ha, Ja… men I ser meget glade ud! 🙂

  Reply
 • Catarina
  7. oktober 2009 at 16:30

  Karolina
  Vi var glade, for billedet er taget inden løbet blev skudt i gang. 😆

  Reply
 • Katja
  8. oktober 2009 at 21:38

  NEEEJ det er da en “kvinde” “GGG”….se hofterne, armene, og læggene….måske en hermofodit – det er jo set før i løbehistorien.
  Men det er da godt det IKKE der din mand 🙂

  Har du egentlig et tip til noget interval træning – så jeg kan øge mit tempo på 5 km ??

  Hilsen Katja

  Reply
  • Catarina
   9. oktober 2009 at 07:59

   Katja
   Det kan godt være du har ret. 🙂

   Med hensyn til interval træning, så jeg nok ikke den rette at spørge – jeg hader nterval træning, synes decideret at det er kedeligt. 😉 Men når det så er sagt, så er det derfor jeg er begyndt på spinning, det giver en smule mere på bundlinjen synes jeg (måske tro flytter bjerge) da det er med til at forbedre konditionen.

   Jeg har god et program for interval som jeg har fået af en tidligere kollega som også løber meget, men jeg har ikke afprøvet det.

   Den ene af dine træningsdage bytter du ud med denne:
   Varm op i 12-15 min.
   Løb så alt hvad du kan i 15 sekunder
   Få vejrtrækningen helt ned til normal og gentag 6 gange.

   Når du har gjort det et par uger, øger du løbet med 10 eller 20 sekunder hvad der nu passer, men du skal stadig kunne gøre det en 6 gange, og sådan kan du fortsætte. Husk at intervaltræning er hårdt for kroppen så dagen efter er løbefri.

   Held og lykke. 🙂

   PS hvad løber du en 5 km på nu?

   Reply
 • Pia
  10. oktober 2009 at 10:45

  Ja selvfølgelig skal vi med næste år også:o)

  Reply
 • Catarina
  10. oktober 2009 at 11:24

  Pia
  Super godt, jeg glæder mig allerede. 🙂

  Reply
 • Katja
  10. oktober 2009 at 11:55

  Jeg løber 5 km på 31 min på en god dag – men altid under 34 min …..

  Tak for tippet det vil jeg prøve.

  Katja

  p.s jeg var til spinning for første gang i mandags – og vil da give det en chance.

  Reply
  • Catarina
   10. oktober 2009 at 15:14

   Katja
   Det er da en ok tid. 🙂

   Ja det er ikke så tosset at spinne og jeg tror du bliver glad for det. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar