Menu
Motion / Teknologi

Og posten kom

..og hun havde pakke med. 😀

Garmin Forerunner 405cx

Nøj hvor jeg glæder mig til at afprøve uret i morgen, hvor jeg har tilmeldt mig to timers spinning.

0

4 kommentar

 • Bente
  4. november 2009 at 11:34

  God fornøjelse med det nye ur – og en tur i ‘din’ lækre bil til spinning 😀 .

  Reply
 • Catarina
  4. november 2009 at 13:07

  Bente
  Tak skal du have til begge dele. Jeg er spændt på at se det i action. 🙂

  Reply
 • Shabby Marianne
  5. november 2009 at 09:21

  Husbonden har også lige bestilt et ur han bruger til alle sine spinningstimer…. Han kører også 2-3 timers spinning ad gangen – det er altså vildt…Det ene sted han kører da lyser det på tavlen hvis en af deltagerne ikke kører med nok belastning eller holder pulsen….

  Reply
  • Catarina
   5. november 2009 at 09:52

   Marianne
   Det her ur er jo som erstatning for mit Forerunner 405, da det kun kunne bruges til løb. Dette er fantastisk og jeg glæder mig til at bruge det rigtigt meget. 😀

   Vi har ikke tavler der hvor jeg spinner – det foregår her i lokalsamfundet og det koster ikke svimlende kontigenter, faktisk kun 50 kr. om året og så køber man 10-20-30 eller 40 turs kort. Men derfor er det stadig rimeligt heftigt. Søndag den 15. har vi en 4 timers session og den er jeg selvfølgelig meldt til. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar