Menu
Familieliv / Livet

Ren luksus

Her i weekenden røg koblingen på Alfa’en sig en tur og vi matte en tur up på værkstedet med den. Nu er det jo heldigt at vi har to biler, for Søren mødte tidligt ind i går og tog derfor Peugeot’en. Det vil så sige, at jeg, i går stod uden bil, ikke noget jeg har prøvet de sidste 7 år, hvor vi har været så heldige at have to biler. Da de åbnede på værkstedet, ringede Søren og arrangere at vi kunne få en lånebil, indtil Alfa’en er blevet repareret. Da jeg ikke køre så mange kilometer som Søren, er det mig der skal have, den dersens låne bil og sikke en bil.

Ford

Jeg er godt nok vant til, at have aircondition og varme i sæderne i Peugeot’en og i Alfa’en er der dobbeltzonet klimaanlæg, fartpilot og andet uundværligt udstyr, ja altså uundværligt når man først har vænnet sig til det. 😉

I går, inden jeg smuttede til spinning, hentede Søren mig så herhjemme så vi kunne hente lånebilen og de har da fundet dimentrale modsætning til min lille Peugeot 207.

Ford Focus indefra

Lige nu ligger jeg og køre rundt i en Ford Focus TDCi, med automatgear, fartpilot, og dobbeltzonet klimaanlæg og jeg skal komme efter dig. Ren luksus, for en ”hjemmegående husmor”. 😆

4 kommentar

 • Helle K.
  3. november 2009 at 11:34

  Så har du forhåbentlig nogle ærinder rundt omkring 😉

  Reply
  • Catarina
   3. november 2009 at 11:59

   Helle K.
   Det kan du lige regne med at jeg har. 😀

   Reply
 • Søren (Kbh)
  4. november 2009 at 12:19

  På mange biludstillinger er bilen prydet af et billede af en blondine, men det kan altså ikke lade sig gøre her 😉

  Reply
 • Catarina
  4. november 2009 at 13:08

  Søren (Kbh)
  Hi hi ja men denne gang var blondine (for en gangs skyld) bag kameraet. 🙂

  Reply

Skriv en kommentar