Menu
Teknologi

Fotokick

Siden jeg kom hjem fra fotokurset, har jeg været på sådan et fotografisk kick. Jeg bestiller (næsten) ikke andet end at lege med mit kamera og mine objektiver. I dag er det blevet til leg med mit macro objektiv. Efter kurset er jeg også blevet meget meget mere kritisk med mine billeder. Smider rask væk billeder væk, bare fordi fokus ligger 1mm fra hvor jeg vil have det. Billedet fungerer ikke og bliver kedeligt, hvis fokus ikke er lige i øjet, bogstaveligt talt, hvis det er dyr/mennesker vi taler om.

I dag er det kun blevet til leg med ting som ligger 50 cm uden for terrassedøren, så kunne jeg nemlig nøjes med, at ligge på maven inde i stuen og slap dermed for at skifte tøj og iføre mig overtøj. Det er jo lidt fugtigt derude i dag. 😉

Mos og et blad

Spidsen af stilken på et blad

Hvis du har lyst til at se billederne i stort format, kan du se dem på Flickr.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Helle K.
  2. november 2009 at 14:54

  Jeg ser dig tydeligt i mine tanker 😉
  Herlig beskæftigelse – faktisk den bedste.
  Billederne er gode – som altid.

  Reply
  • Catarina
   2. november 2009 at 21:38

   Helle K.
   Ja vi to kunne snildt bruge dage derude i naturen med vores kameraer – det kunne faktisk være ret så hyggeligt. 😀

   Reply
 • Bente
  2. november 2009 at 20:26

  Uh, jeg bliver helt hooked på også at komme på fotokursus, når jeg læser om dit! For fotografering får mere og mere plads her – også ofte liggende på maven eller i andre ‘spændende’ stillinger 😀 .

  Og … hvor er det nogle fede billeder! Især det sidste er jeg vild med!

  Reply
  • Catarina
   2. november 2009 at 21:41

   Bente
   Her er fotografering sådan rigtigt taget fat indenfor de sidste 5-6 år og det er ikke en “hobby” so jeg sådan lige slipper igen. Der kommer helt sikkert også flere kurser til med tiden. 🙂

   Det er sjovt at lege og når der så er et par imellem som lykkedes som jeg havde forestille mig, så er det ekstra fedt. 🙂

   Reply
 • Tina - omme i London
  3. november 2009 at 00:22

  En dag vil jeg laere at tage billeder! Fedt kursus og gode billeder. 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. november 2009 at 08:33

   Tina
   Du tager da allerede rigtig gode billeder. Jeg er vild med dine godnatbilleder. 😀

   Reply
 • Deborah
  3. november 2009 at 06:40

  Jeg tilslutter mig gerne. Jeg elsker mit nye kamera, og noget af de, jeg også meget gerne vil have er netop et makroobjektiv. Alt bliver fotograferet, for at lære det at kende og det er sjovt. Kunne være vi skulle lave sådan en fototur en dag. Foråret måske? 🙂 Og så kunne vi jo spise noget frokost. Det var da en ide.

  Reply
  • Catarina
   3. november 2009 at 08:35

   Deborah
   En fototur kunne helt sikker være rigtig sjov og lærerigt og foråret er en dejlig årstid, så den er jeg med på. 🙂

   Det er også bare med at prøve sig frem og kunne alle knapper i søvne/mørke, for på den måde kan man lettere skifte mellem de forskellige indstillinger.

   Øvelse gør mester og jeg øver stadig. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar