Lørdagsdoven

11. april 2009

Efter byturen til Odense, var det planen, at jeg skulle have plantet der ca. 75 stenbedsplanter ud i det store stedbed foran huset. Det var en rigtig god plan, synes jeg selv, men planen holdt ikke vand. Trætheden overmandede mig og jeg måtte have en lille én på øjet.

Campingvognen skal klargøres i morgen

Da jeg efter en lille time, atter fik øjne, kom Søren ind ad døren. Han havde været ude og hente campingvognen, som i sidste uge, var til service. Nu står den nede i indkørslen og venter på en indvendig service.

Planterne står stadig

Nu er alle stenbedsplanterne blevet vandet så de kan stå til i morgen, hvor de helt sikkert kommer i jorden, for det har jeg bestemt de skal. Basta.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

1 kommentarer

  • Reply Catarina » Blog Archive » Finito 12. april 2009 at 17:41

    […] kom alle planterne i jorden. De syner ikke af meget lige nu, men jeg er helt sikker på at, allerede til næste år, […]

  • Skriv gerne en kommentar