Lørdagsdoven

11. april 2009

Efter byturen til Odense, var det planen, at jeg skulle have plantet der ca. 75 stenbedsplanter ud i det store stedbed foran huset. Det var en rigtig god plan, synes jeg selv, men planen holdt ikke vand. Trætheden overmandede mig og jeg måtte have en lille én på øjet.

Campingvognen skal klargøres i morgen

Da jeg efter en lille time, atter fik øjne, kom Søren ind ad døren. Han havde været ude og hente campingvognen, som i sidste uge, var til service. Nu står den nede i indkørslen og venter på en indvendig service.

Planterne står stadig

Nu er alle stenbedsplanterne blevet vandet så de kan stå til i morgen, hvor de helt sikkert kommer i jorden, for det har jeg bestemt de skal. Basta.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Catarina » Blog Archive » Finito 12. april 2009 at 17:41

    […] kom alle planterne i jorden. De syner ikke af meget lige nu, men jeg er helt sikker på at, allerede til næste år, […]

  • Skriv en kommentar